Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Krémová slepičí polévka
Chléb skoro jako Šumava
Krémová květáková polévka
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Smažený tvarůžek v hermelínu
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Malinové / ostružinové knedlíky
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki