Jablečný křen
Smetanový dortík
Tvarohovo-smetanový koláč de luxe
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bohužel má trvanlivost krátkou ,křen vůbec sám o sobě časem hořkne,a ta smetana.Udělat jen to co se zkonzumuje.
Zaujímalo by ma ako dlho vydrží takýto chren. Musí sa hneď skonzumovať?
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Babiččin koláč
Sladká rýže s jahodami
Rybí file se slaninou a uzeným sýrem
Kořeněné škubánky-opečenky
Pudinková bábovka mix
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Čokoládový krém II.
Lehký sirup z růží
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki