• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Smažený pangasius trochu netradičně
Napište svůj komentář k receptu

Smažený pangasius trochu netradičně

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 54
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený pangasius trochu netradičně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pangasius filety
    • 80
      g hladká mouka
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      sůl
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • tuk máslo s trochou oleje na opékání

Postup přípravy receptu

1
Filé necháme rozmrazit, poté je osolíme a pokapeme citrónem, aby se maso zpevnilo. Před smažením plátky masa osušíme, obalíme v mouce smíchané se strouhankou (žádné vajíčko) a spíše opečeme než usmažíme na troše másla, do kterého přidáme olej, aby se nepřepalovalo. Při podávání můžeme opět pokapat citrónovou šťávou.
2
Jemné, křehké, šťavnaté.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Prune tart aneb netradičně opilý švestkový koláč

Prune tart aneb netradičně opilý…

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Rizoto netradičně z ovesných vloček se slaninou a žampiony

Rizoto netradičně z ovesných vloček…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Galová | 1. 4. 2014 14:00

    Dělám takhle pangase,ale i tresku a další rybinu.Nám to takhle vyhovuje a neztradiční mi to nepřijde.Chuť ryby se nepřekryxje kořením ale spíš se zachová.

  • Adolf | 11. 1. 2014 13:27

    Ty vole bez s pangasiusem dorpdele, to je ta nejhorsi ryba ktera existuje a vsichni to tady vychvalujou jak kdyby jedli morskeho vlka. Vzpamatujte se vy tupe ovce a zacnete jist normalne

  • marie | 22. 12. 2013 23:00

    Smažený pangasius je výborný, já si udělám kašičku --česne, olej, červená paprika, vegeta, porce fillé do toho na chvilku naložím, pak teprve obalím v trojobalu. Je to náramná pochoutka!! Takhle obaluji i cuketu!!!

  • Blažejová | 25. 10. 2011 13:11

    výborné :-P

  • anonym | 31. 8. 2011 13:34

    není to vubec tezký me to zabralo 15 minut a je to dobry! :-)) 8-)

  • Marek a Terka | 8. 7. 2011 18:58

    Právě jsme to usmažili a je to vynikající <:-)

  • Jana z VM | 13. 4. 2011 15:05

    Vynikající přidat do mouky se strouhankou trochu červené mleté papriky, příp. ještě jiné bylinky. Je to s tím ještě lepší. Jinak, toto je vynikající recept !!! 8-)

  • Monika OV | 27. 3. 2011 19:54

    Jednoduché, výborné!!!!!! Chutná dospělým i dětem :-) Fakt moc díky za tento recept ;-)

  • Monika OV | 27. 3. 2011 19:53

    Na kolik stupňů a jak dlouho to v troubě pečete?

  • Jarka O. | 2. 11. 2010 17:39

    Nám to vyhovuje i z toho důvodu, že ryba není tučná. Já už jsem si navykla většinu původně smažených receptů dělat v troubě. Když se trochu pokape olejem a dá horkovzduch, rozdíl je téměř nepatrný ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 2. 11. 2010 16:01

    ...jo,jo v té troubě to dělal náš mladej,protože mu nedošlo :-\ ,že by mohl rybu přepůlit :-D ,takže by se mu na pánev nevešla....

  • Jarka O. | 2. 11. 2010 15:31

    Myslela jsem, že můj pochvalný komentář tu dávno je :-( Rybka je výborná, tato úprava super, nesmažím, ale peču v troubě na pečícím papíru. Už jsem dělala několikrát a můžu jen doporučit.

  • recepty73
    recepty73 | 2. 11. 2010 15:17

    Náš oblíbený recept :-) a zítřejší oběd :-)

  • Pája S | 29. 5. 2010 23:05

    Dani,tento recept můžeš použít na jakoukoli rybu.Dělávám ho poměrně často (kapr,hejk...)a i candát je super!!Má konzistencí podobné maso jako candát,ale chuťově je úplně jinde.Candát je o třídu výš! :-)

  • Daniella O. | 29. 5. 2010 18:25

    Jarusko, dekuji, staci, pochopila jsem , ze ma pevne maso, zadne kosti, ale asi prilis nechutna po masle, zkusim nahradit rybou Rockfisch, take je to dravec a ma pevne stavnate, vyborne maso. Dekuji, vyzkousim:)))

  • Jarka O. | 29. 5. 2010 07:47

    Danielo, to je těžké, my zase neznáme rybu Cobia :-) Pangas má bílé, šťavnaté, poměrně pevné maso, které se dělí na lupínky a je bez kostí. Stačí Ti to takhle?

  • Daniella O. | 28. 5. 2010 21:22

    Je zde hodne receptu z Pangase, ale mne by zajimalo, jake ma maso. Vim, ze je to dravy sumecek nekde z Vietnamu a recepty vypadaji bajecne, ale nemam moznost ho koupit. Ma maslove chutnajici maso treba jako Cobia??? Tu si chytim sama, kdyz se zadari a neni nad cerstvou rybu :) Pangase jsem nikdy nejedla, zajima me struktura masa, dekuji....

  • recepty 73 | 27. 5. 2010 19:24

    Škoda,že se nedá hodnotit 2x.Tentokrát jsem sice k hotovému nepřišel,ale zato jsem se nechal inspirovat Simčou a jejím sušeným česnekem.To byla delikatesa- jedna báseň!Tak alespoň posílám foto :-))

  • Hana Albrechtova | 28. 3. 2010 19:15

    Souhlasím se Šárkou. Chce to trochu koření. Jinak dobré.

  • Hana Paboučková | 27. 3. 2010 15:12

    Výborné, vyzkoušela jsem s majoránkou, trochu netradiční, jednoduché, dávám 1

  • Šárka Vránová | 21. 3. 2010 07:48

    Tento recept dělám poměrně často. Ocitronovanou rybu obaluji pouze ve strouhance do které přidávám koření dle chuti.Je to lepší nežli klasický trojobal.

  • JITKA BÁBALOVÁ | 2. 2. 2010 19:00

    V 6 jsem přišla z práce a v půl 7 už jsme seděli u stolu a večeřeli :o) Ještě jsem stihla udělat zeleninový salát. Jednoznačně chválím !!! Rychlý a výborný.

  • JANA ŠKORNIKOVÁ | 9. 1. 2010 20:37

    BYLO TO MOC VÝBORNÉ.A TAKY PŘI OBALOVÁNÍ SE ČLOVĚK MOC NEUŠPINÍ.SUPER.

  • Jana Řezníčková | 28. 5. 2009 12:04

    Výborné !! Do směsi mouky se strouhankou jsem dala trochu papriky a toskánského koření. Bylo to tak vynikající, že i můj muž, který uznává jen smaženýho kapra, všechno zblajznul a ještě koukal...... Brzičko zase zopakuji. Díky, Di, za vynikající recept!

  • Simča Sládková | 22. 4. 2009 16:56

    Obalovala jsem v mouce se strouhankou ochucené asi lžičkou červené papriky, majoránky a sušeného česneku. Máme tuto kombinaci koření moc v oblibě a opět se osvědčila. A na závěr ten citrón nesmí chybět - je to jedinečné!!! Dávám 1***. S.

  • Sarka Honzakova | 22. 4. 2009 15:00

    Di, dekuji za vyborny recept. Dnes jsem v 11.45 zjistila, ze dcera povecerela jidlo, co jsme nechavala dnes synovi na obed. Vzpomnela jsem si na tento reept a nebylo co resit ;-) Kdybych nemusela cekat, az se uvari brambory, syn by jedl i v poledne, takhle az ve 12.15. Nachystala jsem toho vic, ze bude mit i zitra, ale dozadoval se pridani masa tak dlouho, ze jsem usmazila vse a brambory pak dojedla ja :-) Vyborne, stavnate, presne jak pisete. Hodnotim jednickou.

  • Radka Křížová | 18. 4. 2009 19:44

    měli jsme dneska,bylo to výborný,smažila jsem jen na oleji,máslo na koleji nebylo...k tomu jsme měli pečený brambory s česnekem.

  • Dana Vorlová | 28. 3. 2009 23:00

    Výborné, dala jsem 1. Pangase dělám 1x týdně, snažím se pokaždé jinak

  • Di - | 24. 3. 2009 12:21

    Házím, pětkování je mi opravdu zcela volné. Spíše mě pobaví, jak někomu stojí zato ukazovat, jaký je ubohý. Mnohem více mě potěší komentář, jako je ten Váš. Kliknout na číslo umí každý, ale dát si práci se slohovým cvičením, abych něco pochválil, to už za něco stojí!

  • recepty 73 | 24. 3. 2009 11:31

    Tento recept jsem měl z TOP receptů,už tam sice není,ale co nám chutná-ukládám.A to,že se někdo,,pochlapí,,hodnocením bez toho aby zkusil,hoďte za hlavu.Vždyť tu snad máme každý svojí hlavu a ne ke každému(ikdyž dobrému),se vždy napíše komentář.I já jsem ho psal s velkým odstupem(více-méně na váš popud).....a ještě jsem chtěl říci,že bylo dobře,že jsem se v tomto případě k vaření nedostal.Jelikož jsem chtěl dochutit kořením(což jsem nestihl)jedl jsem originál!Jiří

  • recepty 73 | 24. 3. 2009 11:08

    Di-už je to víc jak měsíc,co jsme odzkoušeli(syn),a stálo to za to.Já jsem ráno vyndal rybu z mrazáku a recept nechal přiložený na stole.Jenomže jsem se vracel dost pozdě z práce a hlad byl mocnější,než lenost synátora a tak světe div se, přišel jsem k hotovému.Jen jednu chybu to mělo-nepřekrojil rybu alespoň na půl,tak se na talíř skoro ani nevešly brambory.Ještě se mě ptal,prý jak jsem to chtěl smažit na té pánvi,že to musel dát na plech do trouby.I tak to bylo výborné-obvzlášť,když člověk příjde k hotovému.Jiří

  • Petr Kazik | 10. 3. 2009 17:53

    primichejte do mouky sladkou cervenou papriku, nebo to obalte jen v mouce a paprice, pul na pul

  • Kateřina Reinoldova | 10. 3. 2009 12:33

    Jednoduché, rychlé, chuťově výtečné - prostě geniální kombinace. Děkuji za recept :o)

  • Marta Dočekalová | 28. 1. 2009 22:15

    Dnes jsem přidala místo vegety koření na ryby a jeto opravdu lepší než vegeta.

  • venyss venyss | 17. 1. 2009 20:56

    Tak nevím.Dělala jsem to na olivovém oleji a moc mi to nechutnalo,možná to ale bylo tím olejem,protože když jsem sundala z pangasia to opečené,tak mi to chutnalo..

  • Olga Zehnalová | 30. 9. 2008 08:25

    Pangasius je výborná rybka, často ho robievam .Do múky so strúhankou som dala Korenie na ryby. Bolo to veľmi dobré.

  • Marta Dočekalová | 29. 9. 2008 21:19

    Rychlý a velmi dobrý oběd. Také jsem do mouky se strouhankou přidala vegetu. Dávám za 1.

  • Vlasta Spoustová | 24. 9. 2008 18:53

    Velice dobré, jednoduché, díky za recept. Dávám 1

  • Petule B. | 24. 9. 2008 13:40

    Jak se píše v receptu: jemné, křehké, šťavnaté. Vynikající! Brzy zopakuju. Do mouky se strouhankou jsem taky přidala špetku vegety. Pangásek je sám o sobě velmi chutný, takže tahle jednoduchá úprava je prostě veliká dobrota. 1.

  • Alena Hreusová | 22. 9. 2008 06:01

    Robila som v nedeľu na obed podľa receptu, akorát som pred obaľovaním ešte posypala trochou vegety. Súhlasím, že treba opekať na malom množstve tuku. Je to výborné. Hodnotím 1.

  • Di - | 18. 9. 2008 05:50

    Neopadává, obal se přichytí na vlhké maso. Po obalení je můžete ještě na chvíli odložit stranou, aby odpadly přebytečné drobečky. Olivový olej není určitě ne škodu. Jen prostě nejde o smažení ve vysoké vrstvě tukuí.

  • Mirka P. | 17. 9. 2008 22:26

    Evangelino, myslím že ne, když rybu před obalováním osušíte ubrouskem. Nebyla by spíš lepší než máslo kapka olivového oleje?

  • Evangelina Ciprová | 17. 9. 2008 21:55

    Pangasia miluju, tak to určitě vyzkouším. Jen nevím, jestli ta mouka se strouhankou má být půl napůl. A neopadává to?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Hladká mouka Pangasius Strouhanka Sůl Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Malinové profiterolky

Malinové profiterolky

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

Šunkovo-sýrové karbanátky

Šunkovo-sýrové karbanátky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

72
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
65
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
32
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
24
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Smažený máslový celer
Smažený máslový celer
Smažený obalený sýr (eidam, hermelín... )
Smažený obalený sýr (eidam, hermelín...…
Smažený obalovaný květák
Smažený obalovaný květák
Smažený řapíkatý celer
Smažený řapíkatý celer
Smažený sýr bez smažení
Smažený sýr bez smažení
Smažený sýr bez smažení - verze II.
Smažený sýr bez smažení - verze II.
  • Recepty.cz
  • Smažený pangasius trochu netradičně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact