• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Smažený hermelín s jahodovou omáčkou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg jahody
    • 4
      ks hermelín
    • 3
      lžíce cukr 2-3
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • mléko

Postup přípravy receptu

1
Polovinu jahod rozmixujeme a promícháme s želírovacím cukrem. Vmícháme druhou polovinu jahod nakrájenou na kousky. Dáme do chladničky alespoň na 2 hodiny. Nesmí to být tuhé jako aspik, ale jen polotuhé.
2
Z mléka, vajec, mouky a špetky soli vymícháme těstíčko, ve kterém obalíme hermelíny a z obou stran je osmažíme. Na talíř nalijeme studenou jahodovou omáčku, na ni položíme horký smažený hermelín a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou omáčkou

Jogurtové knedlíčky s jahodovou…

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jířa | 29. 5. 2014 14:27

    no co tohle je za blaf hrůza.!!! :'( :-$ :'( O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) :-S :-S :-S

  • J.Tereza | 29. 11. 2011 18:24

    Je fajn, že sa nevyjadrujete, ak nemáte rada niečo, čo ste ani neochutnali, tak sa radšej zdržte akéhokoľvek komentára.

  • biggi-smajlik
    biggi-smajlik | 29. 11. 2011 13:17

    Já nemám ráda slané a sladké dohromady takže se radši ani nebudu vyadřovat abych to tady všem neznechutila... Omlouvám se. :-[

  • Tereza Jarčušková | 7. 3. 2006 13:15

    Až teraz som si všimla dotazy, ospravedlňujem sa, ale pani Di odpovedala za mňa. Nikoho som nechcela miasť, želírovací cukor sa používa pri zaváraní ovocia, ktoré má málo pektínu, a teda lekvár z neho by bol veľmi riedky. Lukáši, ako prílohu nič. Papáte horúci čerstvo vypražený Hermelín na studenej jahodovej omáčke.

  • Di | 8. 9. 2005 15:21

    Želírovací cukr je speciální přípravek pro vaření marmelád a zavařenin. Já kombinaci smaženého hermelínu s ovocem miluju. Spokojím se i s dětskou přesnídávkou.

  • Jana Han | 8. 9. 2005 14:48

    Autor nas chtel zmast. Nevim presne co je zelirovaci cukr, ale da se bezpecne pouzit normalni cukr. Mozna v uvedenem cukru je nejaky ztuzovac, ale i bez nej, jen s cukrem je jahodova omacka perfektni. Mam to roky vyzkousene. Ale jinak to bude asi docela zvlastni mnamka, asi to vyzkousim na nejake navsteve. Dam k tomu obycejne susenky, nebo suchary, mozna spise slane nez sladke. Podam zpravu.

  • lukas Lukas | 8. 9. 2005 13:04

    chtel jsem se zeptat co je zelirovaci cukr a co k tomu jako prilohu?? dekuju

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hermelín Hladká mouka Jahody Mléko Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Horácké knedlíky

Horácké knedlíky

Dresing hami mňami

Dresing hami mňami

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Olivová pomazánka

Olivová pomazánka

Okurkový salát s jogurtem a balkánským sýrem

Okurkový salát s jogurtem a…

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Nakládané maso

Nakládané maso

Domácí vepřová šunka

Domácí vepřová šunka

Krůtí roláda plněná hříbky

Krůtí roláda plněná hříbky

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

25
Francouzské brambory s pórkem
Francouzské brambory s…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecím masem
Těstoviny se smetanovo…
18
Jogurtový koláč z třeného těsta s ovocem
Jogurtový koláč z…
18
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

Těhotná Ráchel z Love Islandu: Svatba bude ještě letos!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
Smažený celer se sýrem
Smažený celer se sýrem
Smažený hermelín
Smažený hermelín
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr
Smažený kapr bez kostí
Smažený kapr bez kostí
  • Recepty.cz
  • Smažený hermelín s jahodovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact