• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažené rybí filé se zelím
Napište svůj komentář k receptu

Smažené rybí filé se zelím

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažené rybí filé se zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g filé z tresky
    • 1
      ks citronová šťáva (Citron)
    • sůl
    • 1
      kg hlávkové zelí
    • 250
      g rajčata
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks cibule
    • vývar
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      špetka cukr
    • 1
      ks vejce
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 5
      lžíce strouhanka
    • 3
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme a šikmo nakrájíme na zhruba 6 cm široké kusy. Pokapeme citronovu šťávou, posolíme a necháme 20 minut odležet. Očistíme a opláchneme zelí, rozkrojíme ho na čtvrtky, odstraníme košťál a nakrájíme na proužky. Omytá rajčata přepůlíme, lžičkou vydlabeme zrnka, a nakrájíme je na špalíky. Na dvou lžících másla podusíme zelí, osolíme a opepříme. Přilijeme polovinu vývaru a dusíme asi 20 minut. Na poslední 2 minuty přidáme rajčata. Na zbylém másle necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli, zalijeme ji vývarem a zahustíme solamylem rozmíchaným se smetanou. Znovu krátce povaříme, ochutíme solí, cukrem a hořčicí. Polovinu této směsi vmícháme do zelí. Omáčku i zeleninu udržujeme v teple. Odleželé kousky filé obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a na oleji 5-6 minut usmažíme. Na míse upravíme filé se zeleninou a omáčku podáváme zvlášť.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené řízky s bramborovým salátem se zelím

Smažené řízky s bramborovým salátem…

Rybí filé zapečené se sýrem

Rybí filé zapečené se sýrem

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

Pikantní rybí filé s hlívou ústřičnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Cukr Filé z tresky Hladká mouka Hlávkové zelí Hořčice plnotučná Máslo Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Smetana ke šlehání Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sůl Vejce Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy piškotové

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Pizza z rohlíků

Pizza z rohlíků

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Penne se špenátem

Penne se špenátem

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

203
Dýňová tortila
Dýňová tortila
179
Máslové řízky
Máslové řízky
166
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
30
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Pečené kuře s rýží
Pečené kuře s rýží

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz „Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

„Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Smažené plněné kapustové listy (závitky)
Smažené plněné kapustové listy (závitky)
Smažené plněné kotlety
Smažené plněné kotlety
Smažené plněné papriky
Smažené plněné papriky
Smažené ředkvičky
Smažené ředkvičky
Smažené řízky s bramborovým salátem se zelím
Smažené řízky s bramborovým salátem se…
Smažené řízky z krkovice
Smažené řízky z krkovice
  • Recepty.cz
  • Smažené rybí filé se zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact