• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažená treska v bylinkách s chipsy
Napište svůj komentář k receptu

Smažená treska v bylinkách s chipsy

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks treska
    • sůl
    • pepř mletý citronový
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžíce kerblík
    • 2
      ks sušená rajčata
    • olivový olej
  • Chipsy
    • 8
      ks brambory typ B
    • 4
      lžíce olivový olej
    • sůl
  • DIP
    • 1
      ks bílý jogurt hustý
    • 1
      lžíce smetana 30%
    • 1
      lžíce limetková šťáva
    • limetková kůra 1/2 lžíce
    • sůl
    • pepř mletý zelený

Postup přípravy receptu

1
Umíchejte hladký dip a uložte ho do ledničky.
2
Rybu z obou stran osolte, naložte do jogurtu a nechte alespoň 1 hodinu odpočinout v ledničce.
3
Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte je na tenká kolečka. Troubu rozehřejte na 180 °C, plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něm brambory, osolte je a zakapejte olejem. Upečte dozlatova, asi 15 minut můžete je ale také fritovat ve vysoké vrstvě oleje).
4
Mezitím rybu osušte, obalte v petrželce nakrájené na nudličky a v jemně nasekaných rajčatech. Na pánvi rozehřejte olej a rybu z obou stran zprudka orestujte, z každé asi 4 minuty. Podávejte ji s bramborami a dipem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená marinovaná treska

Smažená marinovaná treska

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Smažené brambůrky - chipsy

Smažené brambůrky - chipsy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Brambory Kerblík Limetková kůra Limetková šťáva Olivový olej Pepř mletý Petrželka Smetana Sůl Sušená rajčata Treska
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová buchta s čokoládou

Rybízová buchta s čokoládou

Vynikající zeleninová polévka

Vynikající zeleninová polévka

Boršč III.

Boršč III.

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Slaný velikonoční dort (Torta Pasqualina)

Slaný velikonoční dort (Torta…

Melounový salát

Melounový salát

Jemné tvarohové palačinky

Jemné tvarohové palačinky

Luxusní tiramisu

Luxusní tiramisu

Jablečný piškot (korpus)

Jablečný piškot (korpus)

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
15
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Bavič Petr Novotný o synovi Pavlovi: V base jsem za ním nebyl! Už ho nepřevychovám…

Bavič Petr Novotný o synovi Pavlovi: V base jsem za ním nebyl! Už ho nepřevychovám…

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Smažená rýže s houbami marinovanými v sojové omáčce s tuňákem
Smažená rýže s houbami marinovanými v…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem
Smažená tlačenka s falešným bramborovým…
Smažená zelenina po italsku
Smažená zelenina po italsku
Smažená zmrzlina
Smažená zmrzlina
Smažená zmrzlina s malinami
Smažená zmrzlina s malinami
  • Recepty.cz
  • Smažená treska v bylinkách s chipsy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact