• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažená játra po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Smažená játra po čínsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená játra po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g játra drůběží
    • 3
      ks pórek
    • 5
      stroužek česnek 4-5
    • mletý kmín
    • zázvor Trošku
    • cukr Trošku
    • 0,50
      lžička vegeta Nebo Harmonie chuti
    • sojová omáčka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 6
      lžíce olej 5-6

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na tenké plátky (lépe se krájí pokud je dáme na chvíli do mrazáku). Rozmícháme solamyl s vodou na kašičku, přidáme játra a promícháme aby se játra obalila. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme játra a za stálého míchání smažíme na silném ohni. Až se kousky jater od sebe oddělí, přidáme na kolečka nakrájený pórek, koření a na plátky nakrájený česnek.
2
Směs mícháme a ještě chvíli smažíme. Po přidání pórku asi tak ještě 5 minut. Hodí se k rýži, nebo k opečeným bramborám, stačí i kousek dobrého chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Smažená játra s dipem

Smažená játra s dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sofiee
    Sofiee | 2. 12. 2010 19:41

    Recept jsem vyzkoušela. Výsledek byl fajn, ale asi jsem to přehnala se solamylem, protože takový ten sosík okolo měl poměrně zajímavou konzistenci. Jinak mně i přítelovi chutnalo. :)

  • Monika Krausova | 1. 9. 2008 12:47

    nahradila jsem misto solamylu, chlebovou mouku:) ale uzasny.... diky za recept!

  • Jiří Vymětal | 22. 9. 2007 11:11

    Soňo ,Solamyl je obyčejný bramborový škrob.

  • paulusova sona | 14. 2. 2007 13:38

    chci se zeptat pokud nemam solamyl,cim to jde nahradit. nebydlime totiz v crdekuji

  • Anonym | 31. 1. 2006 11:25

    Výýýýýýýýýýýýýýýtečné!

  • Jiří Vymětal | 10. 2. 2005 20:15

    Miluji tyhle pokrmy. Doporučuji i jednodužší, ale skvělou verzi: Kolik g jater, tolik g cibule(místo pórku) na kolečka, na 300g jater aspoň 6 lžic sojovky,česnek, vegeta, cukr stejný,postup stejný, bez zázvoru a kmínu. Jedině s chlebem !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Játra Mletý kmín Olej Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vegeta Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hummus

Hummus

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Jahodové řezy s pudinkem a želé

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

Okurkový salát s Kyškou

Okurkový salát s Kyškou

Doporučujeme

110 minut
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou

Kuřecí miso polévka s nudlemi a…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

75
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
25
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
22
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
21
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Velký návrat Charlotte Gottové (19): Svůdná kráska!

Velký návrat Charlotte Gottové (19): Svůdná kráska!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Smažená játra po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact