• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
Napište svůj komentář k receptu

Smažená hlíva

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená hlíva
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hlíva ústřičná
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletá paprika červená sladká

Postup přípravy receptu

1
Celé kloboučky hlívy osolíme, okořeníme pepřem, sladkou mletou červenou paprikou a z obou stran opečeme na malém množství oleje do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva s hořčicí

Hlíva s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 19. 3. 2014 09:10

    S celozrným chlebem a čerstvou zeleninou to byla výborná večeře.

  • Daien | 26. 9. 2012 20:09

    Luxusní, za 5 min. hotovo a je vážně vynikající, já si jí právě dávám jen s chlébem :)

  • Vlasta Novák | 16. 5. 2012 09:27

    Dobrý den, známku jsem smazal.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 21:00

    Chtěla jsem dat jedničku a uklikla jsem se. Je to super recept.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 20:59

    Výborný a rychly recept.

  • cilka | 19. 1. 2011 14:54

    lepší je to ještě obalené v mouce... pro celiaky v kukuřičné hladké... pak to chutná geniálně

  • michaela picková | 3. 2. 2010 18:51

    Dneska jsem ji udelala k veceri a musim rict ze byla bajecna.Fakt suor tecept.Davam za jedna z hvezdou.

  • Soňa Formánková | 29. 10. 2008 18:28

    Opravdu vynikající!Jedno z našich nejoblíbenějších rychlých jídel!

  • Pete | 31. 8. 2006 14:46

    Tak to jsem necekal, tak jednoducha priprava a je to genialni.

  • Jana St. | 22. 8. 2006 18:29

    Hlíva je výborná a hlavně zdravá. Také jí smažím jak píše Pavel a je to super.

  • Pavel | 15. 8. 2006 20:23

    Paprika nezhorkne, nejde jej tam veľa. Smaží sa na oleji dozlatova po oboch stranách pár minút, tak ani nestihne zhorknúť. Prajem dobrú chuť

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 10:18

    Nezlobte se Pavle , ještě se chci zeptat,jestli paprika nezhořkne , než se osmaží hlíva.Nebo je to taková rychlovka,dvě minutky z každé strany a stačí? Díky za trpělivost.

  • Pavel | 11. 8. 2006 10:12

    Solím ich normálne pred smažením. Doporučujem ako prílohu podávať topinky.

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 08:27

    Pavle,když jehlíva jako játra,solí se také až před podáváním? Nemám s hlívou zkušenosti.Dík za odpověď.

  • Pavel | 10. 8. 2006 20:38

    Pozor, hliva je ako "játra", čím dlhšie sa upravuje, tým je tvrdšia. Dá sa konzumovať aj surová.

  • eviku | 8. 8. 2006 15:36

    Chuť má podobnou žampionům, mám s ní ale jednu špatnou zkušenost - je dost tuhá i po dlouhém vaření. Smažit jsem ji nezkoušela, ale třeba ve falešné dršťkové hlíva byla tvrdá. Má autor to smažení vyzkoušené?

  • Alena | 7. 8. 2006 21:43

    Už dlouho mám chuť vyzkoušet hlívu. Jakou má chuť? Jako žampiony, nebo hříbky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlíva ústřičná Mletá paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šlehačková roláda II.

Šlehačková roláda II.

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Cuketové lečo s paprikou a klobásou

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Severoafrická cizrnová polévka

Severoafrická cizrnová polévka

Pohankový salát

Pohankový salát

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Čokoládové cookies

Čokoládové cookies

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

178
Dýňová tortila
Dýňová tortila
145
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
132
Máslové řízky
Máslové řízky
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz „Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

„Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Slunečnicový chléb domácí
Slunečnicový chléb domácí
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažená játra s dipem
Smažená játra s dipem
Smažená kapusta
Smažená kapusta
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact