Tuhle bábovku prostě musíte zkusit. Díky šlehačce v těstě je neskutečně jemná a rozplývá se na jazyku. Její příprava je navíc tak jednoduchá, takže ji zvládne i začátečník. Pokud chcete mramorovou bábovku, do jedné třetiny těsta vmíchejte kakao.
RADA: Zkuste i lahodnou hrníčkovou bábovku
RADA: Jak vyrobit máslo
Bábovka MARGOT
Šlehačková bábovka hrníčková
Bábovka "trio"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety po čínsku
Jidášky našich babiček
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Filé v alobalu
Koktejl Mai-Tai
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Asijské smažené kuličky (šišky)
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Čokoládové cupcakes
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…