Tuhle bábovku prostě musíte zkusit. Díky šlehačce v těstě je neskutečně jemná a rozplývá se na jazyku. Její příprava je navíc tak jednoduchá, takže ji zvládne i začátečník. Pokud chcete mramorovou bábovku, do jedné třetiny těsta vmíchejte kakao.
RADA: Zkuste i lahodnou hrníčkovou bábovku
RADA: Jak vyrobit máslo
Bábovka MARGOT
Šlehačková bábovka hrníčková
Bábovka "trio"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Nejlepší makovec
Frankfurtská polévka II.
Plněná sekaná z bůčku
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Hovězí ptáčky s rýží
Krémová polévka z červené řepy
Kokosové sušenky
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Klasická zelňačka
Čočka na kyselo
Vepřová pečeně se sušeným ovocem a…
Kuřecí kousky ve slanině
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Party Pavlova s kakaem a exotickým…