Tuhle bábovku prostě musíte zkusit. Díky šlehačce v těstě je neskutečně jemná a rozplývá se na jazyku. Její příprava je navíc tak jednoduchá, takže ji zvládne i začátečník. Pokud chcete mramorovou bábovku, do jedné třetiny těsta vmíchejte kakao.
RADA: Zkuste i lahodnou hrníčkovou bábovku
RADA: Jak vyrobit máslo
Bábovka MARGOT
Šlehačková bábovka hrníčková
Bábovka "trio"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí stehna po Řecku
Řecké biftečky z mletého masa
Volská oka speciál
Dresing hami mňami
Kuře na nivě
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Krkovice na moravance
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Hasenöhrl (zaječí uši)
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…