Tuhle bábovku prostě musíte zkusit. Díky šlehačce v těstě je neskutečně jemná a rozplývá se na jazyku. Její příprava je navíc tak jednoduchá, takže ji zvládne i začátečník. Pokud chcete mramorovou bábovku, do jedné třetiny těsta vmíchejte kakao.
RADA: Zkuste i lahodnou hrníčkovou bábovku
RADA: Jak vyrobit máslo
Bábovka MARGOT
Šlehačková bábovka hrníčková
Bábovka "trio"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečná buchta
Zapékaná brokolice
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Linecká velikonoční vejce II.
Houbové ragú
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Fazolková omáčka
Chilli Con Carne - mexická specialita
(nejen) Cuketové špízy
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Klasická zelňačka
Čočka na kyselo
Kuřecí kousky ve slanině
Party Pavlova s kakaem a exotickým…
Vepřová pečeně se sušeným ovocem a…
Sýrové kuličky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Panna cotta s granátovým jablkem