• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sladké tousty
Napište svůj komentář k receptu

Sladké tousty

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sladké tousty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • toastový chléb
    • čokoláda
    • moučkový cukr
    • nugeta

Postup přípravy receptu

1
Plátky toustového chleba natíráme arašídovým máslem nebo nugetou a do každého vložíme dvě kostičky čokolády - doporučuji spíše doprostřed a toustovač s čtvercovou plotýnkou. Zapečeme a malinko prochladlé pocukrujeme. Pro milovníky arašídového másla přidávám ještě jeden recept - nasucho opečené plátky toustového chleba, potřeme arašídovým máslem a na něj kyselejší džem nebo marmeládu - úžasná kombinace a mé děti se po této dobrotce mohou utlouci.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Nedělní topinky (tousty)

Boloňské tousty

Boloňské tousty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Renda *** | 31. 10. 2007 18:19

    Co takhle "přehršel"?:-))

  • Sc. | 31. 10. 2007 12:10

    Já vím, že to sem nepatří, ale nedá mi to - úžasné slovenské slovo je "neúrekom". Problém je, že se do češtiny vlastně ani nedá přeložit.

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 10:50

    Omlouvám se , Zdeno , špatně jsem Vás pochopila - nechutná vám , myslela jsem si , že jste to ani neokusila . Děkuji vám za Váš názor :-) Evi , já třeba na chuť olivám nepřišla dodneška , ale arašídové máslo , to je jiná :-))))

  • Zdena z JM | 31. 10. 2007 10:30

    Nevím,proč to neustále dokola rozebírat.Já nic ani nikoho nesoudím, jen píšu svůj názor a sice, že tahle kombinace mně osobně nesedí.

  • Eva | 31. 10. 2007 10:08

    Já kombinaci arašídového másla a marmelády nebo medu miluji!!Myslím, že na chuť másla je potřeba si zvyknout, podobně jako na chuť třeba oliv.

  • Martina Marťásek | 31. 10. 2007 09:33

    Paní Zdeno , pokud jste už ochutnala a tato kombinace vám nechutná , pak je to v pořádku - byl to jen návrh :-)) Jinak platí a psala jsem to i Mině , dokud nezkusíte , nesuďte :-)

  • Zdena z JM | 31. 10. 2007 06:34

    Vím,jak chutná arašídové máslo.Proto jsem si dovolila napsat,že jeho chuť mi nesedí s chutí marmelády.Ale je to jen můj názor.Samozřejmě,že sto lidí, sto chutí.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 20:43

    Zajímavé čtení , dostala jsem se k tomu až teď :-) I Tobě krásný večer a děkuji :-) Pá :-))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 19:57

    slovensky slobodomurar sa rovna ceskemu slobodny zednar....slobodomurari boli clenovia humanistickeho spolku, viac si o tej organizacii najdes ked to vlozis do googlu, tu na tomto fore hadam radsej varme. pekny vecer a papa.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 19:02

    Mino , slovenština je krásný jazyk , ráda si přečtu ve slovenštině i knihu , jen po některých slovech musím zapátrat :-)) Stejně , jako mi není jasné co u vás znamená slobodomurar ??? A Neználek mě velice pobavil , to asi i vás tehdy , viďte ? :-))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:47

    a teraz mi muz pripomenul, ze este za cias nasho randenia sme sa bavili o knihach, kt. sme citali ako deti a ja som mu opisovala knihu Nevedkove dobrodruzstva a on mne o Neznalkovi....az po polhodine sme prislina to, ze je to jedno a to iste.

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:45

    jaj.......a take obycajne slovo to je.....:o))))no to su tie slovenske a ceske nuansy....si pamatam ako moja ceska svokra nesmierne ocenila, ked pri nejakej debate som pouzila slovo *slobodomurar*, mne to prislo uplne normalne dovtedy kym som si to prelozila na cesky slobodny zednar....:o)))) tiez take srandovne pre mna.

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 18:33

    Milá Mino , děkuji za váš názor , opravdu je třeba zkusit , kolikrát se mi stalo , že mi nějaká kombinace nešla pod nos a po ochutnání jsem zcela změnila názor a nebo naopak mi to nechutnalo vůbec , to se bez vyzkoušení nepozná :-)) A výraz "vonkoncom" mě uchvátil - je dokonalý :-)))))) Přeji vám ( i sobě ) , aby jste nebyla z tohoto experimentu zklamaná :-)))

  • mina kubikova | 30. 10. 2007 18:17

    no trosku sa priklanam na stranu zdemy z jm, arasidove maslo poznam po chuti a volajako mi to k tomu dzemu nepasuje, ale je to vsetko o tom ze som to v zivote nejedla, takze nemam ako hodnotit a vonkoncom sa ochutnamiu tohto pokrmu nebudem branit....

  • Martina Marťásek | 30. 10. 2007 14:11

    Paní Zdeno , není tolik slané jak si myslíte , už jste ho ochutnala ? Do chleba se také přidává sůl , nebo kombinace sladkého ovoce a masa - taky to jde dohromady . Samozřejmě , netvrdím , že je to po chuti každému :-) A tahle kombinace ar. másla a marmelády je velice oblíbená v Anglii i USA . . .

  • Milada Ledvinová | 30. 10. 2007 14:00

    Mě se to zdá dobrá kombinace, arašídové máslo tak slané není, a s marmeládou mi ladí.

  • Zdena z JM | 30. 10. 2007 13:39

    Až na to, že arašídové máslo je slané.To by mi s marmeládou nějak nešlo dohromady.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení Sladká jídla
Pokrmy Sladké Pečivo Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Moučkový cukr Nugeta Toastový chléb
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelníky

Zelníky

Pařížský dort

Pařížský dort

Labužníkova kuřecí stehna

Labužníkova kuřecí stehna

Švei-ču-žou

Švei-ču-žou

Smetanovo-nivová brokolice

Smetanovo-nivová brokolice

Kuřecí prsíčka v tatarce

Kuřecí prsíčka v tatarce

Slané copánky z listového těsta

Slané copánky z listového těsta

Žampionová smaženice

Žampionová smaženice

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

45
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
31
Bloody Mary II.
Bloody Mary II.
27
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
27
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou…
23
Salát se sýrem feta
Salát se sýrem feta

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Princ Harry navštívil Ukrajinu: Nejdřív však potřeboval souhlas Meghan!

Princ Harry navštívil Ukrajinu: Nejdřív však potřeboval souhlas Meghan!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Sladké tousty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact