• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Skyr snídaňový koláč

autor: Dominikak
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skyr snídaňový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Domácí granola
    • 1
      hrnek ovesné vločky místo ovesných vloček můžete použít třeba špaldové, pohankové nebo jejich směs
    • 1,50
      hrnek ořechy použijte směs vašich oblíbených oříšků
    • 2
      lžíce slunečnicová semínka
    • 2
      lžíce lněná semínka
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžíce kokosový olej
  • Korpus
    • 2
      lžička máslo
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 2
      hrnek čerstvé ovoce ovoce, které máte rádi - např. maliny, borůvky, jahody, rybíz, meruňky...

Postup přípravy receptu

1
Na korpus použijte ideálně svou oblíbenou směs granoly. Můžete si ji jednoduše připravit doma, bude mnohem lepší a zdravější než běžné zapékané müsli z obchodu.
2
Předehřejte si troubu na 170 °C. V míse smíchejte suché ingredience na přípravu granoly – vločky, semínka, sušené ovoce, nahrubo nasekané oříšky. V rendlíku si rozpusťte kokosový olej a med, pokud jsou ztuhlé. Tekutou směs nalijte na suché ingredience a pořádně promíchejte. Na plech vyložený pečicím papírem rozprostřete vzniklou směs a dejte péct asi na 25 minut. Během pečení směs jednou či dvakrát pomíchejte. Upečenou granolu nechte vychladnout a uchovávejte v uzavíratelné nádobě.
3
Smíchejte všechny ingredience na korpus. Směs rozprostřete a upěchujte do kulaté formy (průměr asi 22 cm) a pečte 15 minut na 180 °C.
4
Nechte korpus vychladnout a naplňte do Skyrem. Na vrch rozložte ovoce a nechte asi 30 minut chladit v ledničce.
5
Skyr je kysaný mléčný výrobek původně z Islandu. Neobsahuje téměř žádný tuk, ale má velké množství bílkovin. Je velice hustý, takže je skvělou odlehčenou alternativou k řeckému jogurtu, tvarohu nebo zakysané smetaně...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skyr okurkový salát

Skyr okurkový salát

Snídaňový koláč

Snídaňový koláč

Valentýnský snídaňový toast

Valentýnský snídaňový toast

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Snídaně Pečení Dietní Děti Vegetariáni Island Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé ovoce Kokosový olej Lněná semínka Máslo Med Ořechy Ovesné vločky Skořice Slunečnicová semínka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Cibulový koláč III.

Cibulový koláč III.

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Jablečný koláč s ořechy

Jablečný koláč s ořechy

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Jablečný závin s tvarohem z pomazánkového másla

Jablečný závin s tvarohem z…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

33
Hrachová kaše
Hrachová kaše
18
Koláčky ze 100% tuku
Koláčky ze 100% tuku
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
12
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
11
Baileys IV.
Baileys IV.

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Stopka pro Mareše: Jen týden po smrti Hezuckého

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Nejlepší červené rtěnky podle redakce: Jak najít tu nejlepší v drogerii ke svému typu pleti?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Statečná láska Hezuckého (†55) Nikola: Takhle zvládla den plný bolesti! A dojemný vzkaz nad rakví

Statečná láska Hezuckého (†55) Nikola: Takhle zvládla den plný bolesti! A dojemný vzkaz nad rakví

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Sváteční numerologie: Vypočítejte si svoje vánoční číslo a zjistěte, co vám přinese

Další doporučené recepty:

Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý pečený čaj
Skvělý pečený čaj
Skyr okurkový salát
Skyr okurkový salát
Sladká jablková polévka
Sladká jablková polévka
Sladká kaše (krupicová pěna), základní recept
Sladká kaše (krupicová pěna), základní…
Sladká omeleta s jablky
Sladká omeleta s jablky
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact