• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Skyr snídaňový koláč

autor: Dominikak
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skyr snídaňový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Domácí granola
    • 1
      hrnek ovesné vločky místo ovesných vloček můžete použít třeba špaldové, pohankové nebo jejich směs
    • 1,50
      hrnek ořechy použijte směs vašich oblíbených oříšků
    • 2
      lžíce slunečnicová semínka
    • 2
      lžíce lněná semínka
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžíce kokosový olej
  • Korpus
    • 2
      lžička máslo
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 2
      hrnek čerstvé ovoce ovoce, které máte rádi - např. maliny, borůvky, jahody, rybíz, meruňky...

Postup přípravy receptu

1
Na korpus použijte ideálně svou oblíbenou směs granoly. Můžete si ji jednoduše připravit doma, bude mnohem lepší a zdravější než běžné zapékané müsli z obchodu.
2
Předehřejte si troubu na 170 °C. V míse smíchejte suché ingredience na přípravu granoly – vločky, semínka, sušené ovoce, nahrubo nasekané oříšky. V rendlíku si rozpusťte kokosový olej a med, pokud jsou ztuhlé. Tekutou směs nalijte na suché ingredience a pořádně promíchejte. Na plech vyložený pečicím papírem rozprostřete vzniklou směs a dejte péct asi na 25 minut. Během pečení směs jednou či dvakrát pomíchejte. Upečenou granolu nechte vychladnout a uchovávejte v uzavíratelné nádobě.
3
Smíchejte všechny ingredience na korpus. Směs rozprostřete a upěchujte do kulaté formy (průměr asi 22 cm) a pečte 15 minut na 180 °C.
4
Nechte korpus vychladnout a naplňte do Skyrem. Na vrch rozložte ovoce a nechte asi 30 minut chladit v ledničce.
5
Skyr je kysaný mléčný výrobek původně z Islandu. Neobsahuje téměř žádný tuk, ale má velké množství bílkovin. Je velice hustý, takže je skvělou odlehčenou alternativou k řeckému jogurtu, tvarohu nebo zakysané smetaně...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skyr okurkový salát

Skyr okurkový salát

Snídaňový koláč

Snídaňový koláč

Valentýnský snídaňový toast

Valentýnský snídaňový toast

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Snídaně Pečení Dietní Děti Vegetariáni Island Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé ovoce Kokosový olej Lněná semínka Máslo Med Ořechy Ovesné vločky Skořice Slunečnicová semínka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Rybízový dort s tvarohem

Rybízový dort s tvarohem

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Pikantní kuřecí nugetky

Pikantní kuřecí nugetky

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Olomoucká pomazánka s mascarpone - zdravě a chutně

Olomoucká pomazánka s mascarpone -…

Květák (brokolice) nejen v sýrovém bešamelu

Květák (brokolice) nejen v sýrovém…

Pikantní marináda na maso

Pikantní marináda na maso

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

304
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
163
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
126
Polníčkový salát se zeleninou
Polníčkový salát se…
101
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
65
Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby
Bramborovo-žampionová…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý pečený čaj
Skvělý pečený čaj
Skyr okurkový salát
Skyr okurkový salát
Sladká jablková polévka
Sladká jablková polévka
Sladká kaše (krupicová pěna), základní recept
Sladká kaše (krupicová pěna), základní…
Sladká omeleta s jablky
Sladká omeleta s jablky
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact