• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Skyr snídaňový koláč

autor: Dominikak
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skyr snídaňový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Domácí granola
    • 1
      hrnek ovesné vločky místo ovesných vloček můžete použít třeba špaldové, pohankové nebo jejich směs
    • 1,50
      hrnek ořechy použijte směs vašich oblíbených oříšků
    • 2
      lžíce slunečnicová semínka
    • 2
      lžíce lněná semínka
    • 1
      lžička skořice
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžíce kokosový olej
  • Korpus
    • 2
      lžička máslo
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 2
      hrnek čerstvé ovoce ovoce, které máte rádi - např. maliny, borůvky, jahody, rybíz, meruňky...

Postup přípravy receptu

1
Na korpus použijte ideálně svou oblíbenou směs granoly. Můžete si ji jednoduše připravit doma, bude mnohem lepší a zdravější než běžné zapékané müsli z obchodu.
2
Předehřejte si troubu na 170 °C. V míse smíchejte suché ingredience na přípravu granoly – vločky, semínka, sušené ovoce, nahrubo nasekané oříšky. V rendlíku si rozpusťte kokosový olej a med, pokud jsou ztuhlé. Tekutou směs nalijte na suché ingredience a pořádně promíchejte. Na plech vyložený pečicím papírem rozprostřete vzniklou směs a dejte péct asi na 25 minut. Během pečení směs jednou či dvakrát pomíchejte. Upečenou granolu nechte vychladnout a uchovávejte v uzavíratelné nádobě.
3
Smíchejte všechny ingredience na korpus. Směs rozprostřete a upěchujte do kulaté formy (průměr asi 22 cm) a pečte 15 minut na 180 °C.
4
Nechte korpus vychladnout a naplňte do Skyrem. Na vrch rozložte ovoce a nechte asi 30 minut chladit v ledničce.
5
Skyr je kysaný mléčný výrobek původně z Islandu. Neobsahuje téměř žádný tuk, ale má velké množství bílkovin. Je velice hustý, takže je skvělou odlehčenou alternativou k řeckému jogurtu, tvarohu nebo zakysané smetaně...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skyr okurkový salát

Skyr okurkový salát

Snídaňový koláč

Snídaňový koláč

Valentýnský snídaňový toast

Valentýnský snídaňový toast

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Snídaně Pečení Dietní Děti Vegetariáni Island Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé ovoce Kokosový olej Lněná semínka Máslo Med Ořechy Ovesné vločky Skořice Slunečnicová semínka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkev po indicku

Mrkev po indicku

Pomazánka na topinky a toasty

Pomazánka na topinky a toasty

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Nevařená rybízová šťáva

Nevařená rybízová šťáva

Linecké banánky

Linecké banánky

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou

Koláč s nemletým mákem, ovocem a…

Celerová surimi pomazánka

Celerová surimi pomazánka

Cuketová směs se slaninou

Cuketová směs se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

14
Tvarohové noky s borůvkami
Tvarohové noky s…
13
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
13
Mletá roláda s kuřecím masem
Mletá roláda s kuřecím…
12
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
11
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Další doporučené recepty:

Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý pečený čaj
Skvělý pečený čaj
Skyr okurkový salát
Skyr okurkový salát
Sladká jablková polévka
Sladká jablková polévka
Sladká kaše (krupicová pěna), základní recept
Sladká kaše (krupicová pěna), základní…
Sladká omeleta s jablky
Sladká omeleta s jablky
  • Recepty.cz
  • Skyr snídaňový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact