• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
Napište svůj komentář k receptu

Skvělé maso na tymiánu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělé maso na tymiánu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika
    • kari
    • tymián
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Maso (už nejlépe ve skleněné zapékací míse) potřeme obyčejnou hořčicí, pak posolíme, popepříme, posypeme paprikou, kari kořením a tymiánem, zasypeme nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Zalijeme jedním rozpuštěným máslem a necháme 48 hodin v ledničce. Pak upečeme.
2
Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem a sladkým zelím, ale výborné jsou i vařené brambory, hranolky apod. Množství koření je podle velikosti masa, vše přiměřeně, ale jedině mnoho soli to může zkazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na tymiánu II.

Kuře na tymiánu II.

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Dýně na tymiánu

Dýně na tymiánu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Kunková | 12. 10. 2007 17:43

    Včera jsem pekla,opravdu vynikající.Sklidila jsem pochvalu.Dala jsem půlku másla a podlila vodou.Opravdu skvělé.

  • Anonym | 4. 12. 2006 23:04

    Jedním rozpuštěným máslem? Vidím dobře? Jinak nic nového pod sluncem.

  • Anonym | 29. 9. 2006 13:25

    Pečte přiklopené buď ve skleněné zapékací míse nebo klidně v hrnci s pokličkou. S papiňákem nemám žádné zkušenosti, ani nevím, zda se dá použít v troubě. Pečte tak na 210 - 220° do měkkna

  • Šárka Hošková | 12. 9. 2006 17:52

    Marketo, mohla byste mi poradit, jak to mam asi pect, kdyz mam 600g kus kyty? Jestli priklopene, nebo jestli muzu vyuzit taky papinak? Kolik asi stupnu??? Dekuji

  • marketa | 5. 8. 2006 13:23

    opravdu není voda potřeba :-)

  • Radka | 25. 7. 2006 10:52

    Tento recept jsem zkousela i z kralic.masa,jen jsem ho delala na ceresu,nebyl cas ho nakladat a taky moc dobry.

  • jana | 19. 7. 2006 06:01

    Opravdu moc dobre,okorenila jsem maso adzikou a bylo to skvele,k tomu brambor.knedlik a zeli.Moc jsme si pochutnali,maso jsem tez podlila kapkou vody.

  • JANA Louny | 18. 7. 2006 05:49

    Taky nam to chutnalo,malinko jsem podlila vodou,delala jsem z krkovicky a pridala jsem koreni adzika,melo to opravdu dobrou chut.K tomu knedlik a zeli,nemelo to chybu.Dekuji za recept.

  • Hanka | 13. 1. 2006 10:04

    Skvělé,skvělé, minulou neděli jsem takto připravila kotletu,malinko jsem maso podlila vodou,Upecu tak kralíka,kuře atd.díky za tento recept.

  • marketa | 21. 12. 2005 13:04

    Jsem ráda, že chutná. Díky, zdravím a přeju hezké Vánoce.

  • Macek | 16. 12. 2005 06:35

    Včera jsem vařila z králičího masa.... a musím říct - VYNIKAJÍCÍ!!! Jen jsem nakonec přidala osmahnutou klobásku. Mňam, mňam. Paní Markétě dávám jedničku a děkuji za skvělý recept.

  • marketa | 7. 12. 2005 13:28

    Takto jsem už připravovala i kuře - no i tchýně se olizovala :-))) Zdraví market.ka

  • marketa | 7. 12. 2005 13:24

    Zdravím, maso je v celku. Až pak před dopečením krájím na plátky, aby ještě pěkně nasálo šťávičku a vůni.

  • marie krejzarova | 5. 12. 2005 18:45

    To maso je na plátky nebo v celku?

  • Tereza Jarčušková | 5. 12. 2005 14:35

    Tak toto je bomba. Efektné korenie, tymián a kari zbožňujem. V jednom recepte všetko, ešte aj cesnak. Vďaka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hořčice Kari Máslo Pepř mletý Sůl Tymián Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrovo-šunkoví šneci

Sýrovo-šunkoví šneci

Jogurtový moučník

Jogurtový moučník

Řízky v ovesných vločkách

Řízky v ovesných vločkách

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Jogurtové muffiny

Jogurtové muffiny

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Kotlety v omáčce s hlívou

Kotlety v omáčce s hlívou

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

160
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
143
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
138
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
72
Vánoční punč II.
Vánoční punč II.
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz 18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact