• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
Napište svůj komentář k receptu

Skvělé maso na tymiánu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělé maso na tymiánu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová kýta
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • červená paprika
    • kari
    • tymián
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Maso (už nejlépe ve skleněné zapékací míse) potřeme obyčejnou hořčicí, pak posolíme, popepříme, posypeme paprikou, kari kořením a tymiánem, zasypeme nakrájenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Zalijeme jedním rozpuštěným máslem a necháme 48 hodin v ledničce. Pak upečeme.
2
Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem a sladkým zelím, ale výborné jsou i vařené brambory, hranolky apod. Množství koření je podle velikosti masa, vše přiměřeně, ale jedině mnoho soli to může zkazit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na tymiánu II.

Kuře na tymiánu II.

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Zelené fazolky na tymiánu a česneku

Dýně na tymiánu

Dýně na tymiánu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Kunková | 12. 10. 2007 17:43

    Včera jsem pekla,opravdu vynikající.Sklidila jsem pochvalu.Dala jsem půlku másla a podlila vodou.Opravdu skvělé.

  • Anonym | 4. 12. 2006 23:04

    Jedním rozpuštěným máslem? Vidím dobře? Jinak nic nového pod sluncem.

  • Anonym | 29. 9. 2006 13:25

    Pečte přiklopené buď ve skleněné zapékací míse nebo klidně v hrnci s pokličkou. S papiňákem nemám žádné zkušenosti, ani nevím, zda se dá použít v troubě. Pečte tak na 210 - 220° do měkkna

  • Šárka Hošková | 12. 9. 2006 17:52

    Marketo, mohla byste mi poradit, jak to mam asi pect, kdyz mam 600g kus kyty? Jestli priklopene, nebo jestli muzu vyuzit taky papinak? Kolik asi stupnu??? Dekuji

  • marketa | 5. 8. 2006 13:23

    opravdu není voda potřeba :-)

  • Radka | 25. 7. 2006 10:52

    Tento recept jsem zkousela i z kralic.masa,jen jsem ho delala na ceresu,nebyl cas ho nakladat a taky moc dobry.

  • jana | 19. 7. 2006 06:01

    Opravdu moc dobre,okorenila jsem maso adzikou a bylo to skvele,k tomu brambor.knedlik a zeli.Moc jsme si pochutnali,maso jsem tez podlila kapkou vody.

  • JANA Louny | 18. 7. 2006 05:49

    Taky nam to chutnalo,malinko jsem podlila vodou,delala jsem z krkovicky a pridala jsem koreni adzika,melo to opravdu dobrou chut.K tomu knedlik a zeli,nemelo to chybu.Dekuji za recept.

  • Hanka | 13. 1. 2006 10:04

    Skvělé,skvělé, minulou neděli jsem takto připravila kotletu,malinko jsem maso podlila vodou,Upecu tak kralíka,kuře atd.díky za tento recept.

  • marketa | 21. 12. 2005 13:04

    Jsem ráda, že chutná. Díky, zdravím a přeju hezké Vánoce.

  • Macek | 16. 12. 2005 06:35

    Včera jsem vařila z králičího masa.... a musím říct - VYNIKAJÍCÍ!!! Jen jsem nakonec přidala osmahnutou klobásku. Mňam, mňam. Paní Markétě dávám jedničku a děkuji za skvělý recept.

  • marketa | 7. 12. 2005 13:28

    Takto jsem už připravovala i kuře - no i tchýně se olizovala :-))) Zdraví market.ka

  • marketa | 7. 12. 2005 13:24

    Zdravím, maso je v celku. Až pak před dopečením krájím na plátky, aby ještě pěkně nasálo šťávičku a vůni.

  • marie krejzarova | 5. 12. 2005 18:45

    To maso je na plátky nebo v celku?

  • Tereza Jarčušková | 5. 12. 2005 14:35

    Tak toto je bomba. Efektné korenie, tymián a kari zbožňujem. V jednom recepte všetko, ešte aj cesnak. Vďaka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hořčice Kari Máslo Pepř mletý Sůl Tymián Vepřová kýta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gratinovaný losos

Gratinovaný losos

Šišky z bramborové kaše

Šišky z bramborové kaše

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Dort z OREO sušenek

Dort z OREO sušenek

Mrkvové smoothie s jogurtem

Mrkvové smoothie s jogurtem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

210
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
101
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
76
Houbový guláš
Houbový guláš
70
Salát s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi
Salát s grilovanou…
65
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Skvělé maso na tymiánu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact