• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skvělá povíkendová večeře
Napište svůj komentář k receptu

Skvělá povíkendová večeře

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 25 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
Skvělá povíkendová večeře
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 350
      g vařené brambory zbylé 300 -
    • 180
      g uzené maso nebo pečené, dušené, grilované
    • sádlo , máslo nebo olej
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g kysané zelí okapané, cca
    • 2
      stroužek česnek 1 -
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi necháme roztopit trochu sádla z výpeku (nebo másla, oleje), na kterém osmažíme dozlatova pokrájené vařené brambory z předešlého víkendu na menší kousky dozlatova. V polovině smažení přisypeme smažit i pokrájenou cibuli a ke konci pokrájené maso. Pokud jsme měli o víkendu pečínku (bůček, husa, kachna), můžeme použít i trochu cibulového sosu z výpeku.
2
Na konec přidáme ke směsi jemně nasekaný česnek dle chuti a druhu použitého masa, papriku (klidně i smíchanou s uzenou), pepř a ještě vše krátce osmažíme.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

3
Do směsi přisypeme na drobnější kousky pokrájené zelí, které necháme jen krátce prohřát, dosolíme dle chuti a podáváme.
4
Povíkendovou večeři můžeme kromě brambor, připravit i z pokrájených bramborových knedlíků či noků, které vkládáme osmažit na dosklovata osmaženou cibuli, kterou s knedlíky (noky...) necháme dosmažit, ale klidně i se zbylými těstovinami. Zní to možná divně, ale je to výborné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Bramboráky s prejtem a zelím

Bramboráky s prejtem a zelím

Bramborovo-zelný salát

Bramborovo-zelný salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Francouzské
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kysané zelí Mletá sladká paprika Pepř mletý Sádlo Sůl Uzené maso Vařené brambory

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

Makové koláčky

Makové koláčky

"POLÁRKA"  vanilkové řezy

"POLÁRKA" vanilkové řezy

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

350
Suchá kaše cestovní (alpské ovesné müsli), základní recept
Suchá kaše cestovní …
171
Čína z kapra
Čína z kapra
55
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky (fazolkami)
Vepřové výpečky s…
47
Jablečný koláč z remosky ala štrůdl
Jablečný koláč z remosky…
24
(nejen) Svatomartinské podkovy - kynuté
(nejen) Svatomartinské…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Skvělá marináda na maso
Skvělá marináda na maso
Skvělá omáčka na špagety
Skvělá omáčka na špagety
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá pasta na pizzu
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá ryba se zeleninou
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá sypaná tvarohová buchta s ovocem
Skvělá šunková pomazánka
Skvělá šunková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Skvělá povíkendová večeře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact