• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
Napište svůj komentář k receptu

Škvarková roláda

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarková roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 40
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • 50
      g tuk
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 500
      g škvarky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      hrst kmín na posypání
    • 1
      ks vejce na potření

Postup přípravy receptu

1
Z přísad vypracujeme kynuté těsto a necháme ho kynout. Náplň připravíme smícháním všech přísad. Vykynuté těsto rozdělíme na 3 části, každou vyválíme a natřeme náplní. Stočíme do rolády a nakrájíme na kolečka 1 cm silná. Poskládáme je řeznou stranou na plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme kmínem. Pečeme v troubě asi 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka II.

Škvarková pomazánka II.

Houbová škvarková pomazánka

Houbová škvarková pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2006 07:48

    Áno, ja vždy dávam do každého kysnutého cesta ako tuk olej. Cesto je vláčnejšie a dlhšie vydrží mäkké.

  • Anonym | 13. 3. 2006 20:55

    Prosím Vás, požíváte ja ko tuk i olej? děkuji

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 20:54

    móc dobré mńam

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:44

    Super recept ,určite vyskúšam.

  • Jaroslava Oumarová | 13. 3. 2006 10:26

    Škvarkoví šnečci, mňam, mňam:-) Jen malinko ochutnám...:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Mléko Pepř mletý Škvarky Sůl Tuk Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený kapr

Smažený kapr

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Bábovka s dvojitou porcí tvarohu

Jednoduchá kávová roláda

Jednoduchá kávová roláda

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Pomazánka z "vepřovky"

Pomazánka z "vepřovky"

Eskymo

Eskymo

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Doporučujeme

30 minut
"Pizza" z lilku

"Pizza" z lilku

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

92
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
81
Jednoduchý segedín
Jednoduchý segedín
67
Pestré šťouchané brambory
Pestré šťouchané brambory
55
Cizrnová polévka se žampiony
Cizrnová polévka se…
46
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Denní horoskop na středu 20. 8. 2025: Kdo dnes zatouží po dobrodružství a kdo oslní okolí svými nápady?

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

Lela Vémola má nové tetování: Pod klíční kostí má všechny děti

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact