• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
Napište svůj komentář k receptu

Škvarková roláda

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Škvarková roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 40
      g droždí
    • 1
      lžička cukr
    • 50
      g tuk
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
  • Náplň
    • 500
      g škvarky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      hrst kmín na posypání
    • 1
      ks vejce na potření

Postup přípravy receptu

1
Z přísad vypracujeme kynuté těsto a necháme ho kynout. Náplň připravíme smícháním všech přísad. Vykynuté těsto rozdělíme na 3 části, každou vyválíme a natřeme náplní. Stočíme do rolády a nakrájíme na kolečka 1 cm silná. Poskládáme je řeznou stranou na plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme kmínem. Pečeme v troubě asi 40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka II.

Škvarková pomazánka II.

Houbová škvarková pomazánka

Houbová škvarková pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • jmuell1 | 16. 8. 2012 21:56

    Naprostá fantazie! Jako základ náplně jsem ale použila zbytek z receptu na Škvarkové pagáčiky (směs rozemletých škvarků a vařených brambor), k tomu jsem přidala kysanou smetanu. Díky vařeným bramborám jsem si mohla dovolit dát větší vrstvu náplně. Kdo stihl ochutnat, chválil. Díky za bezva recept, ke kterému se budu určitě ráda vracet.

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2006 07:48

    Áno, ja vždy dávam do každého kysnutého cesta ako tuk olej. Cesto je vláčnejšie a dlhšie vydrží mäkké.

  • Anonym | 13. 3. 2006 20:55

    Prosím Vás, požíváte ja ko tuk i olej? děkuji

  • Jarda Horák | 13. 3. 2006 20:54

    móc dobré mńam

  • Zuzka Bernátová | 13. 3. 2006 17:44

    Super recept ,určite vyskúšam.

  • Jaroslava Oumarová | 13. 3. 2006 10:26

    Škvarkoví šnečci, mňam, mňam:-) Jen malinko ochutnám...:-((

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Kmín Mléko Pepř mletý Škvarky Sůl Tuk Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečný koláč IV.

Jablečný koláč IV.

Scones

Scones

Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou

Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Dobré špízy

Dobré špízy

Krémová polévka

Krémová polévka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

86
Dýňová tortila
Dýňová tortila
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Máslové řízky
Máslové řízky
33
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
33
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Dva týdny po smrti Ozzyho Osbournea (†76): První slova milované dcery!

Dva týdny po smrti Ozzyho Osbournea (†76): První slova milované dcery!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Škvarková roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact