Tvrdé nebyly, ale určitě bych nedoporučila Heru, těsto se neskutečně lepilo a musela jsem přidat ještě asi dalších 200g mouky, než to mělo konzistenci tuhého těsta... Jinak skořici tam moc necítím, ale asi to bude tím, že jsem do těsta přidala ještě asi lžíci kakaa... Možná by bylo dobré přidat kousky čokolády...
Nicole
|2. 6. 2007 23:43
Doporučuji aby nebyly tvrdé, vyválet plát tak 2mm silný, né méně, né více. Poté péct tak na 150°stupňů ve vyhřáté troubě do zrůžovění. Po té nebudou ani tvrdé, ani příliš měkké..prostě tak akorát:-) vždy se takto povedly..
Anonym
|26. 5. 2007 22:12
Označila bych to jako " tvrděnky " než sušenky....dělali jsme přesně dle návodu a celá naše rodina si málem vylámala všechny zuby..
Anonym
|26. 5. 2007 15:38
Pro nás nedobré. Mdlé obyčejné suché...
Simona
|12. 12. 2006 10:37
Zkoušela jsem teprve včera....nejspíš nevím co je mírně vyhřátá trouby, protože se mi dva plechy docela přilepily ikdyž byla vymazané:-) Postříkala jsem je vychladlé ještě čokoládou a vypadají výborně......super. Díky za recept, doporučím dál.
Slavka
|11. 12. 2006 14:03
Chutovo su tieto susienky fakt vyborne, akurat, ze tie nase su fakt ako susienky, su tvrde. Daja, ako ste ich robili, ze boli makke?Ja som urobila vsetko podla receptu, piekla som ich v teplovzdusnej rure na 150C. Mozno som ich piekla prilis dlho, ale ked som ich chcela vybrat skor, boli nedopecene. Dakujem
Adam Vlcan
|10. 12. 2006 14:37
je to vyborne a dobre chvalim toho kdo to vymislel
Bařinka
|26. 9. 2006 20:56
Mňamózní!
Daja Sobotová
|29. 5. 2006 10:25
Výborné. Krásné měkké. Dělala jsem z poloviční dávky. Dala jsem jedno vejce a kapku mléka. Nemá chybu. Doporučuju vyzkoušet.
myška Jenny
|11. 11. 2005 21:37
Jsou super. Kdo má rád skořici, tak si pochutná. Hned jsou měkké a moc dobré.