• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové sušenky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové sušenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 180
      g moučkový cukr
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžička skořice mleté

Postup přípravy receptu

1
Na vále zpracujeme těsto, vyválíme tenký plát, vykrajujeme různé tvary. Pečeme na vymazaném plechu v troubě na mírnou teplotu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové sušenky s povidly

Skořicové sušenky s povidly

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michal | 3. 12. 2012 00:47

    Jsou moc dobré, povedly se mi, akorát příště možná trošku víc másla...ale jsou vynikající, přesně jak sušenky mají být.

  • Lucinka19
    Lucinka19 | 23. 10. 2010 18:51

    Tvrdé nebyly, ale určitě bych nedoporučila Heru, těsto se neskutečně lepilo a musela jsem přidat ještě asi dalších 200g mouky, než to mělo konzistenci tuhého těsta... Jinak skořici tam moc necítím, ale asi to bude tím, že jsem do těsta přidala ještě asi lžíci kakaa... Možná by bylo dobré přidat kousky čokolády...

  • Nicole | 2. 6. 2007 23:43

    Doporučuji aby nebyly tvrdé, vyválet plát tak 2mm silný, né méně, né více. Poté péct tak na 150°stupňů ve vyhřáté troubě do zrůžovění. Po té nebudou ani tvrdé, ani příliš měkké..prostě tak akorát:-) vždy se takto povedly..

  • Anonym | 26. 5. 2007 22:12

    Označila bych to jako " tvrděnky " než sušenky....dělali jsme přesně dle návodu a celá naše rodina si málem vylámala všechny zuby..

  • Anonym | 26. 5. 2007 15:38

    Pro nás nedobré. Mdlé obyčejné suché...

  • Simona | 12. 12. 2006 10:37

    Zkoušela jsem teprve včera....nejspíš nevím co je mírně vyhřátá trouby, protože se mi dva plechy docela přilepily ikdyž byla vymazané:-) Postříkala jsem je vychladlé ještě čokoládou a vypadají výborně......super. Díky za recept, doporučím dál.

  • Slavka | 11. 12. 2006 14:03

    Chutovo su tieto susienky fakt vyborne, akurat, ze tie nase su fakt ako susienky, su tvrde. Daja, ako ste ich robili, ze boli makke?Ja som urobila vsetko podla receptu, piekla som ich v teplovzdusnej rure na 150C. Mozno som ich piekla prilis dlho, ale ked som ich chcela vybrat skor, boli nedopecene. Dakujem

  • Adam Vlcan | 10. 12. 2006 14:37

    je to vyborne a dobre chvalim toho kdo to vymislel

  • Bařinka | 26. 9. 2006 20:56

    Mňamózní!

  • Daja Sobotová | 29. 5. 2006 10:25

    Výborné. Krásné měkké. Dělala jsem z poloviční dávky. Dala jsem jedno vejce a kapku mléka. Nemá chybu. Doporučuju vyzkoušet.

  • myška Jenny | 11. 11. 2005 21:37

    Jsou super. Kdo má rád skořici, tak si pochutná. Hned jsou měkké a moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelenina v pánvi

Zelenina v pánvi

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Bůčková pochoutka

Bůčková pochoutka

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Fazolky s Nivou

Fazolky s Nivou

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Bylinková dýně s balkánským sýrem

Drobenkový vločkový koláč - snadno, rychle, chutně

Drobenkový vločkový koláč - snadno,…

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

89
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
82
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
78
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na…
68
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
68
Špecle s brokolicovou omáčkou
Špecle s brokolicovou…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact