• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové sušenky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové sušenky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 180
      g moučkový cukr
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžička skořice mleté

Postup přípravy receptu

1
Na vále zpracujeme těsto, vyválíme tenký plát, vykrajujeme různé tvary. Pečeme na vymazaném plechu v troubě na mírnou teplotu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové sušenky s povidly

Skořicové sušenky s povidly

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

Skořicové šneky

Skořicové šneky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michal | 3. 12. 2012 00:47

    Jsou moc dobré, povedly se mi, akorát příště možná trošku víc másla...ale jsou vynikající, přesně jak sušenky mají být.

  • Lucinka19
    Lucinka19 | 23. 10. 2010 18:51

    Tvrdé nebyly, ale určitě bych nedoporučila Heru, těsto se neskutečně lepilo a musela jsem přidat ještě asi dalších 200g mouky, než to mělo konzistenci tuhého těsta... Jinak skořici tam moc necítím, ale asi to bude tím, že jsem do těsta přidala ještě asi lžíci kakaa... Možná by bylo dobré přidat kousky čokolády...

  • Nicole | 2. 6. 2007 23:43

    Doporučuji aby nebyly tvrdé, vyválet plát tak 2mm silný, né méně, né více. Poté péct tak na 150°stupňů ve vyhřáté troubě do zrůžovění. Po té nebudou ani tvrdé, ani příliš měkké..prostě tak akorát:-) vždy se takto povedly..

  • Anonym | 26. 5. 2007 22:12

    Označila bych to jako " tvrděnky " než sušenky....dělali jsme přesně dle návodu a celá naše rodina si málem vylámala všechny zuby..

  • Anonym | 26. 5. 2007 15:38

    Pro nás nedobré. Mdlé obyčejné suché...

  • Simona | 12. 12. 2006 10:37

    Zkoušela jsem teprve včera....nejspíš nevím co je mírně vyhřátá trouby, protože se mi dva plechy docela přilepily ikdyž byla vymazané:-) Postříkala jsem je vychladlé ještě čokoládou a vypadají výborně......super. Díky za recept, doporučím dál.

  • Slavka | 11. 12. 2006 14:03

    Chutovo su tieto susienky fakt vyborne, akurat, ze tie nase su fakt ako susienky, su tvrde. Daja, ako ste ich robili, ze boli makke?Ja som urobila vsetko podla receptu, piekla som ich v teplovzdusnej rure na 150C. Mozno som ich piekla prilis dlho, ale ked som ich chcela vybrat skor, boli nedopecene. Dakujem

  • Adam Vlcan | 10. 12. 2006 14:37

    je to vyborne a dobre chvalim toho kdo to vymislel

  • Bařinka | 26. 9. 2006 20:56

    Mňamózní!

  • Daja Sobotová | 29. 5. 2006 10:25

    Výborné. Krásné měkké. Dělala jsem z poloviční dávky. Dala jsem jedno vejce a kapku mléka. Nemá chybu. Doporučuju vyzkoušet.

  • myška Jenny | 11. 11. 2005 21:37

    Jsou super. Kdo má rád skořici, tak si pochutná. Hned jsou měkké a moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Dopolední svačina Svačina Pečení Vánoce Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Margotkové řezy

Margotkové řezy

Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Adžika zeleninová směs

Adžika zeleninová směs

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Okurkové smoothie

Okurkové smoothie

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

54
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
35
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
34
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
32
Hrášková polévka - jednoduchá
Hrášková polévka -…
32
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Skořicové sušenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact