• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové řezy zdobené hrozny

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové řezy zdobené hrozny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce
    • 250
      g máslo
    • 250
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao 1 - 2
    • 50
      g čokoláda na vaření (Pokrájená na kousky)
    • 1
      lžička skořice
    • 125
      ml červené víno
    • 250
      g hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • hroznové víno Kuličky na ozdobu
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny. Přidáme kakao, skořici, víno, čokoládu, mouku s kypřidlem a sníh z bílků. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě při 170-ti stupních asi 40 minut. Necháme vychladnout, nakrájíme na kostičky a každou ozdobíme šlehačkou a hroznovým vínem.
2
Šlehačku a vanilkový cukr řádně vyšleháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Clafoutis s hrozny

Clafoutis s hrozny

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Zdobené jidášky

Zdobené jidášky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Loncová | 1. 9. 2015 14:04

    Výborné. Děkuji za recept.

  • Lucka | 27. 8. 2013 19:13

    Měla jsem doma sice jen červený krabičák ale stačil bohatě. Do ušlehané smetany jsem zamíchala tučný tvaroh a jeden bílý jogurt, osladila víc a celé řezy potřela. Kdybych si přečetla komentáře dřív, zkusila bych do krému i skořici. Tak příště ;-) . Ď.

  • Příhodová | 15. 9. 2011 09:42

    Řezy jsou skvělé a to jsem je neměla ani tak načinčané :)

  • Joker | 14. 5. 2011 19:18

    Jednoduché a dobré. Do šlehačky jsem dal lžičku skořicového cukru ;-) 8-)

  • Petra | 15. 3. 2011 19:15

    Buchta je hezky vláčná a nakonec to vypadá i moc hezky.

  • ladislava staffenová | 26. 3. 2010 13:21

    Poslouchej, Jirko, ty jsi fakt neskutečný pokušitel "u plotny" :-DD

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Čokoláda na vaření Hladká mouka Hroznové víno Kakao Máslo Moučkový cukr Prášek do pečiva Skořice Smetana ke šlehání Tuk Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Moravské kuře

Moravské kuře

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Perníčky V.

Perníčky V.

Dortíčky se šlehačkou

Dortíčky se šlehačkou

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Jablečná přesnídávka

Jablečná přesnídávka

Mletá směs s fazolemi

Mletá směs s fazolemi

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

54
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
36
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
24
Bramborový guláš s fazolemi a hovězím masem
Bramborový guláš s…
17
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
13
Znojemské okurky
Znojemské okurky

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81. letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Další doporučené recepty:

Skořicové oválky
Skořicové oválky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové rohlíčky - sněhové
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové sušenky s povidly
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
Skořicové šneky
  • Recepty.cz
  • Skořicové řezy zdobené hrozny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact