• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skořicové kobližky ze zakysanky
Napište svůj komentář k receptu

Skořicové kobližky ze zakysanky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skořicové kobližky ze zakysanky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks vejce
    • cukr
    • prášek do pečiva
    • polohrubá mouka
    • zakysaná smetana light
  • Na obalení koblih
    • skořicový cukr
    • moučkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Všechny přísady smícháme na tužší těsto, ze kterého formujeme placičky, smažíme v rozpáleném oleji. Po usmažení je ještě horké obaluje ve směsi skořicového a močkového cukru. Je to rychlé, dobré, vláčné... a nepříliš finančně náročné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarka ze zakysanky

Tatarka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Čokoládová bábovka ze zakysanky

Kynuté skořicové uzlíky

Kynuté skořicové uzlíky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jmuell1 | 10. 7. 2012 08:39

    Snadné, rychlé a velice chutné! Dokonalá snídaně pro mého malého milovníka koblížků! Díky, určitě budu opakovat!

  • Hanička | 23. 5. 2008 07:18

    Podobný recept dělávám s tvarohem (bez cukru a dávám 4 vejce).Zkusila jsem tuto variantu s kys. smetanou.Polohurubé mouky jsem dala 25dkg a pak ještě trochu přidala - dle hustoty těsta. Vyválela jsem placku,vykrojila kolečka,usmažila,obalila v mouč. cukru smíchaném se skořicí - výsledek výborný a rychlý.No a protože mi zbyl doma pudinkový krém, část koblížků jsem rozřízla a naplnila - nemá to chybu.

  • Zdena z JM | 21. 5. 2008 13:46

    Popravdě řečeno, já kdybych měla poprvé dělat koblížky, asi bych si s tímto receptem taky nevěděla rady. Myslím si, že pro začínající kuchařky by bylo lepší vždy uvést alespoň přibližné množství surovin. A Vaše rada, paní Remková, by se také dala napsat jiným způsoben a ne tak jedovatě.

  • Jana Remková | 21. 5. 2008 13:40

    Já bych řekla,že trocha bude tak jedna lžíce cukru a mouky tolik,aby se z těsta daly tvořit placičky,ne?Když to bude řídké,asi to nepůjde,co myslíte?

  • Iveta Janatová | 17. 5. 2008 22:24

    Já toto dělám z tvarohu (250g) ,200-250 g poloh.mouky,(může se i přidat),prášku do pečiva,1 vejcete a špetky soli.Umíchám a smažím ve vetší vrstvě oleje,aby byli koblížky celé ponořené,potom obaluji v cukru.

  • Jana Wernischova | 17. 5. 2008 14:30

    Když autor/autorka jasně udává 1 vejce, mělo by být uvedeno aspoň přibližné množství i ostatních surovin!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Smažení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořicový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Musaka z cuket

Musaka z cuket

Olejové koláčky naší babičky

Olejové koláčky naší babičky

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Třešňový závin

Třešňový závin

Ředkvičkový salát se šunkou

Ředkvičkový salát se šunkou

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

37
Švestková povidla
Švestková povidla
31
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát
27
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
26
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
26
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

  • Recepty.cz
  • Skořicové kobližky ze zakysanky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact