• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Skopové na víně s rozmarýnem
Napište svůj komentář k receptu

Skopové na víně s rozmarýnem

autor: Marie H.
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Skopové na víně s rozmarýnem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • česnek
    • slanina
    • olivový olej
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks skopové maso kýta
    • rozmarýn mletý
    • červené víno větvička

Postup přípravy receptu

1
Kýtu pečlivě očistíme od tučných částí. Slaninu si nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme takto připravenou slaninou a ke každému klínku přidáme půlku podélně rozkrojeného stroužku česneku. Povrch kýty osolíme, opepříme, poprášíme rozmarýnem a opečeme na zbytku slaniny a oleji. Podlijeme vínem, přidáme 4 stroužky česneku, čerstvý rozmarýn. Pečeme přikryté, ke konci odklopíme. Šťávu zjemníme čerstvým máslem.
2
Jako příloha jsou dobré bramborové knedlíky a zelené fazolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Vepřové (skopové) kostky na majoránce

Kuřecí stehna s citronem a rozmarýnem

Kuřecí stehna s citronem a rozmarýnem

Chlebová bábovka s rozmarýnem

Chlebová bábovka s rozmarýnem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tass | 22. 10. 2010 10:19

    A to maso nenakládáte předem? Třeba do mléka nebo jogurtu nebo do láku?

  • Blanka Habartová | 7. 11. 2009 15:05

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela. Moc dobré to bylo. S manželem jsme si velice pochutnali.

  • jitka horakova | 18. 5. 2009 15:16

    Dekuji moc za recept, delala jsem skopove poprve a bylo vyborne (ani jsem to necekala :-).Davam mezi oblibene.

  • Ivana | 26. 3. 2008 14:57

    Dobrý den,nedá mi to a píšu ještě jednou. Všem moc chutnalo. I naše skoro tříleté holky baštily.. rozmarýn nádherně stáhnul tu výraznou chuť skopového. Takže vřele doporučuji vyzkoušet i těm kterým skopové moc "nevoní" . Pekla jsem skopové prvně sama a naše mami- jinak výborná kuchařka- chválila a prosila o recept . Příští velikonoce upeču znova. Děkuji za recept.

  • Marie H. | 25. 3. 2008 09:51

    Ivanko, jsem ráda, že chutnalo. Taky jsem na Velikonoce pekla.Skopové a jehněčí je u nás v rodině moc oblíbené.

  • Ivana | 23. 3. 2008 11:07

    právě dopékám a chutná to výborně.. musím pochválit a kdybych byla registrovaná tak rozhodně hodnotím za 1* .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Skopové
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Máslo Olivový olej Pepř mletý Rozmarýn Skopové maso Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Rohlíčky pro bezdomovce

Rohlíčky pro bezdomovce

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Kokosová očka

Kokosová očka

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Cejn na bylinkách

Cejn na bylinkách

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Avokádová pomazánka na toasty

Avokádová pomazánka na toasty

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

41
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
35
Brusinkový kompot
Brusinkový kompot
20
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Domácí kečup
Domácí kečup
13
Jablečné (mini) palačinky
Jablečné (mini) palačinky

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Skopové na víně s rozmarýnem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact