• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Semínkové krekry s bylinkami
Napište svůj komentář k receptu

Semínkové krekry s bylinkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Drobné slané pohoštění přijde vždycky vhod. Skvělé semínkové krekry oceníte nejen jako malé občerstvení na výletě, ale také jako pohoštění nečekané návštěvy. Jejich přípravu zvládnete za 15 minut a kýžený výsledek v podobě bylinkami provoněných krekrů tak na sebe nenechá dlouho čekat.

Pivní pomazánka z romaduru

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g mouka žitná
    • 90
      g ovesné vločky
    • 150
      g semínka (len, slunečnice, sezam, mák...)
    • 1
      lžička tymián sušený
    • 1
      lžička rozmarýn sušený
    • 1
      lžička oregáno sušené
    • 0,50
      lžička sůl hrubá mořská
    • 50
      ml olivový olej
    • 150
      ml horká voda

Postup přípravy receptu

1
Všechny suché ingredience včetně bylinek a soli dejte do velké mísy, dobře promíchejte. Přilijte olej s vodou a rukama vypracujte lepkavé těsto.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírováním

2
Polovinu těsta dejte na pečicí papír, přiklopte dalším archem papíru a rozválejte na placku tenkou asi 2 mm. Sejměte vrchní papír a nožem do placky udělejte zářezy do tvaru mřížky. Stejně zpracujte druhou polovinu těsta.

RADA: Tyčinky se slaninou a tymiánem

3
Placky na papíře přeneste na plech a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 25 minut. Měly by zezlátnout. Hotové krekry nalámejte na kusy. Co nesníte hned, uchovejte v uzavíratelné nádobě.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Housky

Housky

Škvarkové tyčinky

Škvarkové tyčinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Horká voda Mouka Olivový olej Oregáno Ovesné vločky Rozmarýn Semínka Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rizoto z pánve-po našem

Rizoto z pánve-po našem

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Debrecínská polévka

Debrecínská polévka

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Zapečená brokolice se zeleninou a šunkou

Zapečená brokolice se zeleninou a…

Celerová omeleta

Celerová omeleta

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

221
Dýňová tortila
Dýňová tortila
128
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
126
Máslové řízky
Máslové řízky
111
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
53
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Semifreddo s karamelovými sušenkami
Semifreddo s karamelovými sušenkami
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry s rozmarýnem
Semínkové krekry s rozmarýnem
Semlor
Semlor
Sendvič s rybou v těstíčku
Sendvič s rybou v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Semínkové krekry s bylinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact