• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Semínkové krekry s bylinkami
Napište svůj komentář k receptu

Semínkové krekry s bylinkami

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
Semínkové krekry s bylinkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Drobné slané pohoštění přijde vždycky vhod. Skvělé semínkové krekry oceníte nejen jako malé občerstvení na výletě, ale také jako pohoštění nečekané návštěvy. Jejich přípravu zvládnete za 15 minut a kýžený výsledek v podobě bylinkami provoněných krekrů tak na sebe nenechá dlouho čekat.

Pivní pomazánka z romaduru

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g mouka žitná
    • 90
      g ovesné vločky
    • 150
      g semínka (len, slunečnice, sezam, mák...)
    • 1
      lžička tymián sušený
    • 1
      lžička rozmarýn sušený
    • 1
      lžička oregáno sušené
    • 0,50
      lžička sůl hrubá mořská
    • 50
      ml olivový olej
    • 150
      ml horká voda

Postup přípravy receptu

1
Všechny suché ingredience včetně bylinek a soli dejte do velké mísy, dobře promíchejte. Přilijte olej s vodou a rukama vypracujte lepkavé těsto.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírováním

2
Polovinu těsta dejte na pečicí papír, přiklopte dalším archem papíru a rozválejte na placku tenkou asi 2 mm. Sejměte vrchní papír a nožem do placky udělejte zářezy do tvaru mřížky. Stejně zpracujte druhou polovinu těsta.

RADA: Tyčinky se slaninou a tymiánem

3
Placky na papíře přeneste na plech a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 25 minut. Měly by zezlátnout. Hotové krekry nalámejte na kusy. Co nesníte hned, uchovejte v uzavíratelné nádobě.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Housky

Housky

Škvarkové tyčinky

Škvarkové tyčinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Horká voda Mouka Olivový olej Oregáno Ovesné vločky Rozmarýn Semínka Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Domácí vánočka

Domácí vánočka

Bramborové placky

Bramborové placky

Ledový salát s česnekovo-koprovou smetanou

Ledový salát s česnekovo-koprovou…

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Čína s kuřecím

Čína s kuřecím

Doporučujeme

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

217
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
197
Dýňová tortila
Dýňová tortila
190
Máslové řízky
Máslové řízky
29
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
AHA.cz Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Noid Bárta jako řecký bůh moří: Kam se hrabe Poseidon!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Ženy.cz Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Jak kompletně změnit svůj pracovní směr? Na plnění snů není nikdy pozdě

Blesk.cz Životní tajemství Jaroslava Uhlíře (80): Tragická smrt sourozenců!

Životní tajemství Jaroslava Uhlíře (80): Tragická smrt sourozenců!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Velký horoskop na říjen: Komu se otevřou nové cesty a kdo zažije vztahové zvraty?

Další doporučené recepty:

Semifreddo s karamelovými sušenkami
Semifreddo s karamelovými sušenkami
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry
Semínkové krekry s rozmarýnem
Semínkové krekry s rozmarýnem
Semlor
Semlor
Sendvič s rybou v těstíčku
Sendvič s rybou v těstíčku
  • Recepty.cz
  • Semínkové krekry s bylinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact