• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sekaná pro Otesánky
Napište svůj komentář k receptu

Sekaná pro Otesánky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sekaná pro Otesánky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek tvrdý sýr
    • 3
      ks vařená vejce
    • hořčice
    • 0,50
      kg sekaná syrová, ochucená - Globus vanička
    • 150
      g gothaj 12 plátků

Postup přípravy receptu

1
Pekáček vypláchneme studenou vodou a na dno rozprostřeme polovinu množství syrové hmoty. Každý plátek gothaje potřeme obyčejnou hořčicí, na to položíme 1/3 plátku sýra, 1/4 vajíčka a stočíme do ruličky. Salámové závitky klademe na sekanou v pekáčku a nakonec je přikryjeme druhou polovinou syrové hmoty. Pekáček přikryjeme, vložíme do studené trouby a pečeme dozlatova. Během pečení nepodléváme.
2
Pokrm je šťavnatý a dost sytý.
3
Poznámka: můžeme použít i mraženou drůbeží sekanou, nebo si ochutit jakékoliv mleté maso.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekaná s šunkovou pěnou

Sekaná s šunkovou pěnou

Sekaná z ovesných vloček

Sekaná z ovesných vloček

Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami

Sváteční sekaná s pistáciemi a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hela - | 1. 11. 2007 14:51

    Ano, pekáček je celý zaplněný, měla by se zvolit taková velkost, kolik je masa. Šťáva z masa a tekutý sýr nemají kam utéct a nepřepalují se, všechno se to peče ve vlastní šťávě. Pokud není po ruce pekáček, dáme do kastrolku. Zkloušela jsem to péct i jako plněné karbanátky, ale vytékala z toho ta šťáva a vůbec to nebylo ono.

  • Lída* | 1. 11. 2007 09:12

    Helo, asi si stojím na vedení, je to tedy placka ze sekané a ten pekáček je celý zaplněný ? Zaujalo mě to a chtěla bych to vyzkoušet.Děkuji

  • Vava - | 31. 10. 2007 20:06

    Dělala jsem z mražené drůbeží sekané , fakt dobrý. Navíc, rychlá a sytá večeře pro 4 hladovce celkem tak za 50,- Kč - to už stojí za to si recept uložit!

  • Jarka O. | 29. 10. 2007 12:00

    Také jsem pekla - v sobotu, sekanou jsem měla od "našeho" řezníka. Dávám 1, chutnalo nám:-))

  • Zuzana Šindlerová | 29. 10. 2007 07:45

    Perfektní nápad pro oběd dělaný v časové tísni. Opravdu výborný a hodně sytý, dělala jsem ze sekané z Globusu, super! Dávám 1*!!

  • Světlana Čelechovská | 25. 4. 2007 10:26

    ...to vypadá zajímavě...opravdu dobrý nápad ze sekané...určitě vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Gothaj Hořčice Sekaná Tvrdý sýr Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opilé řezy

Opilé řezy

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

Perník II.

Perník II.

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Super jablkové knedlíky

Super jablkové knedlíky

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Hovězí na paprice

Hovězí na paprice

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

30
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
25
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
17
Jablečná buchta
Jablečná buchta

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná podle Itala
Sekaná podle Itala
Sekaná roláda se slaninovou smaženicí
Sekaná roláda se slaninovou smaženicí
Sekaná s brokolicí
Sekaná s brokolicí
Sekaná s hořčičnou krustou
Sekaná s hořčičnou krustou
  • Recepty.cz
  • Sekaná pro Otesánky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact