• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sekaná a brambory v páře
Napište svůj komentář k receptu

Sekaná a brambory v páře

autor: Jessey
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
Sekaná a brambory v páře
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Sekaná
    • 500
      g mleté maso - míchané
    • 2
      ks cibule osmahnutá
    • 1
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžička majoránka
    • 1
      lžička líbeček
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 5
      lžíce strouhanka
  • Příloha
    • 4
      ks brambory střední
    • olivový olej
    • sůl
    • líbeček
    • mletý kmín či drcený

Postup přípravy receptu

1
Nejprve osmahnout cibulku do zlatova. Poté smíchat všechny ingredience kromě strouhanky. Ručně promíchat (promačkat) a až poté přidat strouhanku. Z toho pak vytvarovat ideálně 4 malé sekané a dát na plech. Podlít vodou a trochou olejem, nejlépe olejem potřít (bazalkový olej ve spreji je nejlepší)

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Trouba - 200 stupnů na 15 min, poté ztlumit na 180 stupnů a nechat +- 45 min péct, dokud nebude kůrka propečená. U horkovzdušné trouby použít stejný postup, jen o 20 stupnů méně Alternativy : kuřecí či krutí maso - je řidší, přidat strouhanku
3
Brambory nakrájet na menší kousky, dát do menšího hrnce a napařováčku. Nalít vodu po napařováček. Brambory polijeme lehce olivovým olejem, přidáme sůl, kmín a libeček, ideálně vše po lžičce až dvou (odhadem). Jakmile voda začne vařit, přikryjeme poklicí a ztlumíme a vaříme +- 23 minut. Můžeme vyzkoušet nožem, zda se rozpadají. Pokud ne, necháme dodělat.

RADA: Připravte si sekanou, která nepraskne podle VIDEO návodu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekané houbové řízky

Sekané houbové řízky

Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Sekaná s šunkovou pěnou

Sekaná s šunkovou pěnou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Sekaná
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hořčice plnotučná Líbeček Majoránka Mleté maso - míchané Mletý kmín Olivový olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce

Sekaná, která nepraskne

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Cuketa na smetaně

Cuketa na smetaně

Brambory v mikrovlnce

Brambory v mikrovlnce

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Špenátová omeleta

Špenátová omeleta

Jihočeská kulajda od maminky

Jihočeská kulajda od maminky

Křenová omáčka s vejcem

Křenová omáčka s vejcem

Kuřecí stehna v rajčatové marinádě

Kuřecí stehna v rajčatové marinádě

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Sekaná, která nepraskne

Poslední sledované recepty

92
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
82
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho…
53
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
52
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
32
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Segedinský salát a toast s bylinkovým máslem
Segedinský salát a toast s bylinkovým…
Sejkory
Sejkory
Sejkory F.O.O.D.
Sejkory F.O.O.D.
Sekaná jako roštěná
Sekaná jako roštěná
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně plněná vejci
Sekaná pečeně s paprikou
Sekaná pečeně s paprikou
  • Recepty.cz
  • Sekaná a brambory v páře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact