• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
Napište svůj komentář k receptu

Segedínský guláš III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínský guláš III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g vepřové maso
    • 700
      g kysané zelí
    • 1
      ks cibule
    • 50
      g sádlo
    • 500
      g hladká mouka
    • 2
      dl zakysaná smetana
    • mletá paprika
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nadrobno nakrájíme, na polovině sádla usmažíme do žluta, přidáme na krostky nakrájené maso, osmažíme, vmícháme papriku, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.
2
Odděleně dusíme na zbytku sádla kysané zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu, zahustíme moukou rozkvrdlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • asi tak | 20. 6. 2016 10:47

    jste proste kokotko co neumi varit ani parky

  • student | 19. 6. 2016 10:43

    Milý Lászlo, pochybuji že jste student gastronomie nebo někde vaříte v restauraci. Kdyby jste neco takového zvládl tak by jste věděl že když musíte uvařit pro stovky lidí tak musíte zahustit jíškou. Za prvé nikdo nemá rád guláš řídký jako polévka a nikdo nemá čas provařovat guláš tak dlouho aby sam od sebe zhoustl. Za druhé to že se tam přidá mouka nemění nic na hmotnosti a velikosti a množství masa. takže až budete mít zase někdy chuť rýpat do klasických receptů tak se raději přesvědčte co píšete a čím to máte podloženo. PS: ještě se musíš něco naučit

  • Jarek | 15. 5. 2016 19:47

    Píšete jeden nesmysl vedle druhého. Moukou se zahušťuje především v Americe, proto se jí také říká "americká záklechtka". V Evropě se zahušťuje zásmažkou. Nevím, co Vás překvapuje na segedinském guláši zahuštěném záklechtkou, asi jste jich moc neuvařil.

  • László | 10. 9. 2015 15:52

    A ako vidieť, neviete, že guláše sa nezahusťujú a teda múka do guláša nepatrí. Do piva si nedolievate mlieko - tak s tou múkou je to presne tak isto. Táto hlúposť má pôvod v Nemecku - pridáme múku, ušetríme peniaze na mäse...! Je to predsa najmúdrejší národ - ako "múdro" riadi Európu tá najhoršie oblečená? :-P

  • brunnetka | 17. 6. 2015 10:22

    taky na to hledím, že tam asi jedna nula u mouky přebývá.

  • Denisa | 12. 12. 2014 18:38

    To je fakt, kdo dal půl kila mouky, tak bych mu nedávala ani vařečku do ruky :-D Spíš se autorka o jednu nulu spletla...se stává :-P

  • recepty73
    recepty73 | 17. 7. 2014 09:46

    ...půl kg hladké mouky určitě ne a zelí přidávám ke konci dušení rovnou k masu...

  • jenda.kuchtik | 27. 5. 2012 14:09

    Výborný guláš. Já když ve finále dochucuji, přidám 1/2 čajové lžičky pálivé papriky. Guláš je pak pikantní. S moukou ovšem šetřím, nedržím se receptu.

  • denda | 10. 9. 2011 11:18

    Jeto dobrý recept akorát bych tam dala masox jinak výborné ;-)

  • pacho178 | 24. 4. 2011 13:49

    S tým množstvím mouky, nevím, nevím. Vyskouším oznámkuji. Děkeji za nápad.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Dušení Maďarsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Kysané zelí Mletá paprika Sádlo Sůl Vepřové maso Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou

Sýrová polévka V.

Sýrová polévka V.

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Krémová polévka

Krémová polévka

Česneková pomazánka z červené řepy

Česneková pomazánka z červené řepy

Doporučujeme

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Malinové kuličky z ovesných vloček

Malinové kuličky z ovesných vloček

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

42
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
28
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Rozlítaný ptáček
Rozlítaný ptáček
14
Vosí hnízda
Vosí hnízda
12
Kachní prsa pečená s jablky, zelí a knedlíky
Kachní prsa pečená s…

Zajímavé články

Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů, které zvládnou i začátečníci
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8…
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné nebo řecké koláčky
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné…
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod stromeček, který potěší každého
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod…
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
AHA.cz Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Vydra o problémech Bouškové: Tohle způsobilo hrozný zásah v hlavě

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Spodní prádlo podle znamení: V jakém se budete cítit nejlépe?

Ženy.cz Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Blesk.cz Padlý princ Andrew (65): Poslední ponížení od krále Karla III.

Padlý princ Andrew (65): Poslední ponížení od krále Karla III.

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

7 nejhorších tarotových karet, které děsí kartářky. Tyhle si rozhodně nechcete vytáhnout!

Další doporučené recepty:

Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z chytrého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
Segedínský guláš z pomalého hrnce
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact