• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš - F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Segedínský guláš - F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 32
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Maďarská klasika plná vepřového masa, kysaného zelí a nezbytné mleté papriky. Udělejte si k němu skvělé knedlíky s kousky uzeného a vydatný oběd, na kterém si dozajista pochutnáte, je na světě.

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 400
      g kysané zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 800
      g vepřová plec
    • 100
      g vepřový bůček uzený
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 2
      lžíce vepřové sádlo
  • KNEDLÍKY
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      ks vejce
    • 10
      ks rohlík
    • 100
      g polohrubá mouka
    • petrželka
    • 250
      g vepřový bůček uzený
    • 150
      ml mléko plnotučné
    • 2
      lžíce vepřové sádlo

Postup přípravy receptu

1
Na sádle orestujte nasekanou cibuli a kostky uzeného.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
Vmíchejte nakrájenou plec, osolte, opepřete a orestujte. Podlijte vodou, zredukujte, zaprašte paprikou, přidejte kmín, bobkový list. Snižte teplotu a poduste.
3
Po 30 minutách přidejte nakrájené zelí, pak smetanu.

RADA: Nejlepší segedínský guláš: naučte se originál

4
Rohlíky nakrájejte na kostičky a usušte v troubě při 200 °C. Na sádle orestujte nasekanou cibuli a malé kousky uzeného. Osolte a opepřete. Rohlíky smíchejte s cibulí, uzeným a nasekanou petrželkou. Smíchejte s mlékem, moukou a vejcem.
5
Vypracujte menší koule.
6
Knedlíky vařte v osolené vodě 10–15 minut.

RADA: Jak na kynuté těsto? Správná příprava krok za krokem!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš I.

Segedínský guláš I.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Segedín Maso & ryby & mořské plody FOOD
Maso Únor Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Kmín Kysané zelí Mléko plnotučné Mletá sladká paprika Pepř mletý Petrželka Polohrubá mouka Rohlík Sůl Vejce Vepřová plec Vepřové sádlo Vepřový bůček

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrová pórková polévka

Sýrová pórková polévka

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Gnocchi s tuňákem

Gnocchi s tuňákem

Tvarohové brambory - zapečené

Tvarohové brambory - zapečené

Melounové jednohubky (salát)

Melounové jednohubky (salát)

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Česnekové bramborové knedlíky s houskou

Česnekové bramborové knedlíky s…

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

32
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
15
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Sexy upíří návrat Míši Noskové: Domina v korzetu!

Sexy upíří návrat Míši Noskové: Domina v korzetu!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Segedín s knedlíkem po našem
Segedín s knedlíkem po našem
Segedínská krkovička
Segedínská krkovička
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš III.
Segedínský guláš III.
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš - F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact