• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš - F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Segedínský guláš - F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 32
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Maďarská klasika plná vepřového masa, kysaného zelí a nezbytné mleté papriky. Udělejte si k němu skvělé knedlíky s kousky uzeného a vydatný oběd, na kterém si dozajista pochutnáte, je na světě.

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 400
      g kysané zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 800
      g vepřová plec
    • 100
      g vepřový bůček uzený
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 2
      lžíce vepřové sádlo
  • KNEDLÍKY
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      ks vejce
    • 10
      ks rohlík
    • 100
      g polohrubá mouka
    • petrželka
    • 250
      g vepřový bůček uzený
    • 150
      ml mléko plnotučné
    • 2
      lžíce vepřové sádlo

Postup přípravy receptu

1
Na sádle orestujte nasekanou cibuli a kostky uzeného.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
Vmíchejte nakrájenou plec, osolte, opepřete a orestujte. Podlijte vodou, zredukujte, zaprašte paprikou, přidejte kmín, bobkový list. Snižte teplotu a poduste.
3
Po 30 minutách přidejte nakrájené zelí, pak smetanu.

RADA: Nejlepší segedínský guláš: naučte se originál

4
Rohlíky nakrájejte na kostičky a usušte v troubě při 200 °C. Na sádle orestujte nasekanou cibuli a malé kousky uzeného. Osolte a opepřete. Rohlíky smíchejte s cibulí, uzeným a nasekanou petrželkou. Smíchejte s mlékem, moukou a vejcem.
5
Vypracujte menší koule.
6
Knedlíky vařte v osolené vodě 10–15 minut.

RADA: Jak na kynuté těsto? Správná příprava krok za krokem!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš I.

Segedínský guláš I.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Segedín Maso & ryby & mořské plody FOOD
Maso Únor Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Kmín Kysané zelí Mléko plnotučné Mletá sladká paprika Pepř mletý Petrželka Polohrubá mouka Rohlík Sůl Vejce Vepřová plec Vepřové sádlo Vepřový bůček

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květákové karbanátky II.

Květákové karbanátky II.

Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Jednoduchý segedín

Jednoduchý segedín

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Luxusní tiramisu

Luxusní tiramisu

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Guláš s hlívou ústřičnou

Guláš s hlívou ústřičnou

Dýně s mletým masem nejen na těstoviny

Dýně s mletým masem nejen na těstoviny

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

86
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
71
Šneci z remosky - na sladko
Šneci z remosky - na…
66
Slaný řecký koláč
Slaný řecký koláč
56
Výborný kávový likér
Výborný kávový likér
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Slovenská 'kopírka' Biancy Censori promluvila: Tak zmatené prohlášení jste nečetli

Slovenská 'kopírka' Biancy Censori promluvila: Tak zmatené prohlášení jste nečetli

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Segedín s knedlíkem po našem
Segedín s knedlíkem po našem
Segedínská krkovička
Segedínská krkovička
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš III.
Segedínský guláš III.
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš - F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact