• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš - F.O.O.D.
Napište svůj komentář k receptu

Segedínský guláš - F.O.O.D.

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 32
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Maďarská klasika plná vepřového masa, kysaného zelí a nezbytné mleté papriky. Udělejte si k němu skvělé knedlíky s kousky uzeného a vydatný oběd, na kterém si dozajista pochutnáte, je na světě.

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 400
      g kysané zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 800
      g vepřová plec
    • 100
      g vepřový bůček uzený
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 2
      lžíce vepřové sádlo
  • KNEDLÍKY
    • 1
      lžička sůl
    • 3
      ks vejce
    • 10
      ks rohlík
    • 100
      g polohrubá mouka
    • petrželka
    • 250
      g vepřový bůček uzený
    • 150
      ml mléko plnotučné
    • 2
      lžíce vepřové sádlo

Postup přípravy receptu

1
Na sádle orestujte nasekanou cibuli a kostky uzeného.

RADA: Jak krájet cibuli? Koukněte na video!

2
Vmíchejte nakrájenou plec, osolte, opepřete a orestujte. Podlijte vodou, zredukujte, zaprašte paprikou, přidejte kmín, bobkový list. Snižte teplotu a poduste.
3
Po 30 minutách přidejte nakrájené zelí, pak smetanu.

RADA: Nejlepší segedínský guláš: naučte se originál

4
Rohlíky nakrájejte na kostičky a usušte v troubě při 200 °C. Na sádle orestujte nasekanou cibuli a malé kousky uzeného. Osolte a opepřete. Rohlíky smíchejte s cibulí, uzeným a nasekanou petrželkou. Smíchejte s mlékem, moukou a vejcem.
5
Vypracujte menší koule.
6
Knedlíky vařte v osolené vodě 10–15 minut.

RADA: Jak na kynuté těsto? Správná příprava krok za krokem!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš I.

Segedínský guláš I.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Guláš Segedín Maso & ryby & mořské plody FOOD
Maso Únor Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Kmín Kysané zelí Mléko plnotučné Mletá sladká paprika Pepř mletý Petrželka Polohrubá mouka Rohlík Sůl Vejce Vepřová plec Vepřové sádlo Vepřový bůček

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí medailonky na zelenině

Krůtí medailonky na zelenině

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Řízek bez vajec

Řízek bez vajec

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Pařížské řezy ....Danča

Pařížské řezy ....Danča

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

164
Máslové řízky
Máslové řízky
150
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
121
Dýňová tortila
Dýňová tortila
72
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
65
Salát a la Tabouleh s pečeným kuřecím prsem a tzatziki
Salát a la Tabouleh s…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Další doporučené recepty:

Segedín s knedlíkem po našem
Segedín s knedlíkem po našem
Segedínská krkovička
Segedínská krkovička
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš III.
Segedínský guláš III.
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky
  • Recepty.cz
  • Segedínský guláš - F.O.O.D.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact