• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Segedínská krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Segedínská krkovička

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Segedínská krkovička
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      ks plátky krkovičky bez kosti pro tři osoby
    • sůl
    • pepř mletý
    • 15
      g sladká paprika nebo v kombinaci s pálivou, dle chuti, cca
    • 300
      g kysané zelí okapané, neproplachovat!
    • sádlo nebo olej
    • 120
      ml smetana ke šlehání cca
    • 400
      ml vývar cca
    • jíška nebo hladká mouka na zahuštění
    • 2
      ks cibule

Postup přípravy receptu

1
Silnější plátky krkovičky lehce naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme, opepříme.
2
Cibule oloupeme, pokrájíme na kostičky a osmažíme na sádle či oleji. Přidáme plátky krkovičky, které osmažíme dozlatova na cibuli z obou stran.
3
Po osmažení masa přidáme do tuku v hrnci papriku, kterou necháme krátce zpěnit a poté ihned přilijeme vývar a promícháme, aby nám paprika smažením nezhořkla.
4
Pod poklicí dusíme maso téměř doměkka za občasného promíchání. Přidáme okapané zelí a dodusíme zelí s masem společně doměkka.
5
Přilijeme smetanu, případně dle potřeby i vývar, abychom měli omáčky tolik, kolik potřebujeme a zahustíme omáčku domácí jíškou z másla a hladké mouky. vše necháme provařit, dochutíme solí a pepřem dle potřeby a můžeme podávat.
6
Podáváme s houskovým nebo kynutým knedlíkem.
7
Na talíři můžeme dozdobit krkovičku kolečky osmažené maďarské klobásy, kopečkem zakysané smetany, nebo ji lehce zakapat smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Vepřové
Zálivky a omáčky Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Jíška Kysané zelí Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Sádlo Sladká paprika Smetana ke šlehání Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Blesková roláda s pudinkem

Blesková roláda s pudinkem

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Barevné pomazánky - Brokolicová

Barevné pomazánky - Brokolicová

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

160
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
60
Milánské špagety
Milánské špagety
39
"Houboráky" - houbové bramboráky
"Houboráky" - houbové…
30
Rajská polévka s fazolovými lusky
Rajská polévka s…
25
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Sedlácký salát
Sedlácký salát
Sedmikráskový med s pomerančem
Sedmikráskový med s pomerančem
Segedín s knedlíkem po našem
Segedín s knedlíkem po našem
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš I.
Segedínský guláš I.
  • Recepty.cz
  • Segedínská krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact