• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Saunový hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Saunový hermelín

autor: Klara Noskova
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
Saunový hermelín
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín
    • šunka
    • gothaj
    • vysočina
    • paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Klasický Hermelín rozpůlíme, vložíme plátek šunky, plátek gothaje a plátek vysočiny (ty tři druhy jsou nutné), přiložíme syrovou papriku, přitiskneme k sobě a celé dáme do alobalu. A takto v alobalu dáme na saunová kamna a 15 minut necháme. Poté rozbalíme a hermelín je rozteklý a protavený tím salámem (15 minut je nutných).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný hermelín

Plněný hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 19:51

    Recepty se stejným názvem tu byly dva-jak se jmenuje teď ten druhý,kterému určitě foto chybí též =-O =-O =-O -fakt už mě to nebaví :'(

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 19:48

    ...zajímalo by mě,kde je původní foto saunového hermelínu

  • Šárka Rudlová | 22. 9. 2010 15:26

    Docela dobrý recept, ale ty salámy mě moc nelákají...dala bych max. šunku a pak třeba anglickou a cibuli.

  • recepty 73 | 16. 9. 2010 19:45

    Saunový hermelín je tu 2X :-o ,já moc hermelínový nejsem,ale tato varianta je velice chutná.Alobal mi zrovna došel,tak jsem hermelín nechal ve svém obalu+pečící papír.Posílám 1 a foto :-))

  • Helena | 26. 2. 2008 18:44

    Saunová kamna nemám,do sauny nechodím,takže to šoupnu do trouby a s bramborovou kaší to nebude mít chybu.

  • Klara Noskova | 26. 2. 2008 12:04

    Ten recept mám od kamaráda, takto si ho hoši připravují v sauně, ale samosebou že lze dát i do trouby, nebo postavit na jakákoliv rozpálená kamna.

  • Hela - | 26. 2. 2008 09:31

    Taky nevím, proč bych to nemohla dát v alobalu do pekáče a do trouby....

  • Di | 25. 2. 2008 19:46

    A Vy jste to fakt Kláro dělala v sauně?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Večeře Pozdní večeře Pečení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Gothaj Hermelín Paprika Šunka Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Béřovický králík

Béřovický králík

Medovník V.

Medovník V.

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Houbový guláš na špeku s paprikou

Houbový guláš na špeku s paprikou

Jahodová Pavlova

Jahodová Pavlova

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

17
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
14
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Žemlovka
Žemlovka
10
Jednohubky á la caprese s bazalkovým dresingem
Jednohubky á la caprese…

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí přání pro své blízké

Co napsat na vánoční přání 2025? Vyberte si to nejhezčí přání pro své blízké

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Další doporučené recepty:

Sardinky v ostré rajčatové omáčce
Sardinky v ostré rajčatové omáčce
Sarma od Muki
Sarma od Muki
Saté
Saté
Scones
Scones
Sea ga curry (mušle a krevety s kari salátem a uzenou makrelou)
Sea ga curry (mušle a krevety s kari…
Sedlácké brambory s bryndzou a slaninou
Sedlácké brambory s bryndzou a slaninou
  • Recepty.cz
  • Saunový hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact