• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou

autor: u.f.o.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g špenát
    • 150
      g anglická slanina
    • 2
      stroužek česnek 1-2
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Anglickou slaninu nakrájíme, opečeme s jemně nasekanou cibulí, přidáme špenát a dochutíme rozetřeným česnekem. Listové těsto rozválíme, nakrájíme na čtverečky a plníme připravenou směsí. Šátečky zabalíme, potřeme žloutkem a pečeme v horké troubě.
2
Fakt dobrý, děti mi nechali jeden.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta s karamelizovanými jablky

Šátečky z listového těsta s…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 7. 11. 2013 10:05

    Mohu se zeptat na kolik stupňů si vyhřejeme troubu a kolik minut cca. pečeme? Děkuji M. :-\

  • Petr | 11. 5. 2013 15:16

    Stačí mražený :)

  • Iveta Nová | 7. 10. 2006 11:50

    Chtěla jsem se zeptat, jak s tím špenátem. Mam koupit listovy špenát, nasekat a pridat do smesi nebo staci zmrazeny spenat - klasicke zmrazene kostky co se prodavaji a delam jej ke knedlikum? Děkuju moc za radu, rada bych recept vyzkoušela.

  • pavla | 14. 7. 2006 07:23

    Tak jsem vyzkoušela, špenát jsem nechala přejít varem a pak rozmixovala, podobně jako paní Ivana jsem si trochu zjednodušila přípravu a místo šátečků jsem udělala štrůdl nicméně chuti to neubralo takže dávám 1. Hezký den všem

  • roman procházka | 13. 7. 2006 16:19

    určitě , ale budete ho muset nasekat hodně na drobno.

  • Pavla | 13. 7. 2006 11:39

    Recept vypadá jednoduše, určitě dnes vyzkouším, myslíte, že můžu dát novozélandský špenát, který jsem letos zasadila poprvé a zatím s ním nemám žádné zkušenosti?

  • Ivana Přikrylová | 13. 7. 2006 10:11

    Omlouvám se, zapoměla jsem se k příspěvku podepsat a už jsem ho odklikla.Tak ať nejsem anonymní

  • I | 13. 7. 2006 10:09

    Recept znám, je skvělý teplý i studený. Já ale dělám méně pracnou variantu a to tak, že listové těsto rozválím, dám na plech, potřu špenátovou směsí a navrch dám znovu listové těsto. Po upečení krájím na čtverečky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Listové těsto Špenát Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houskové knedlíky

Houskové knedlíky

Meruňkový koláč

Meruňkový koláč

Květákové placičky se sýrem

Květákové placičky se sýrem

Tvarohová bábovka III.

Tvarohová bábovka III.

Linecké košíčky

Linecké košíčky

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicový salát s nivou II.

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

Česneková pomazánka z červené řepy a…

Nadýchaný piškotový dort

Nadýchaný piškotový dort

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

38
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
37
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
27
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…
24
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Krize s Nvotou? Kostková už poznává svět bez manžela

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact