• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Napište svůj komentář k receptu

Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou

autor: u.f.o.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 500
      g špenát
    • 150
      g anglická slanina
    • 2
      stroužek česnek 1-2
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Anglickou slaninu nakrájíme, opečeme s jemně nasekanou cibulí, přidáme špenát a dochutíme rozetřeným česnekem. Listové těsto rozválíme, nakrájíme na čtverečky a plníme připravenou směsí. Šátečky zabalíme, potřeme žloutkem a pečeme v horké troubě.
2
Fakt dobrý, děti mi nechali jeden.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta

Šátečky z listového těsta s karamelizovanými jablky

Šátečky z listového těsta s…

Závin z listového těsta se zelím a slaninou

Závin z listového těsta se zelím a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 7. 11. 2013 10:05

    Mohu se zeptat na kolik stupňů si vyhřejeme troubu a kolik minut cca. pečeme? Děkuji M. :-\

  • Petr | 11. 5. 2013 15:16

    Stačí mražený :)

  • Iveta Nová | 7. 10. 2006 11:50

    Chtěla jsem se zeptat, jak s tím špenátem. Mam koupit listovy špenát, nasekat a pridat do smesi nebo staci zmrazeny spenat - klasicke zmrazene kostky co se prodavaji a delam jej ke knedlikum? Děkuju moc za radu, rada bych recept vyzkoušela.

  • pavla | 14. 7. 2006 07:23

    Tak jsem vyzkoušela, špenát jsem nechala přejít varem a pak rozmixovala, podobně jako paní Ivana jsem si trochu zjednodušila přípravu a místo šátečků jsem udělala štrůdl nicméně chuti to neubralo takže dávám 1. Hezký den všem

  • roman procházka | 13. 7. 2006 16:19

    určitě , ale budete ho muset nasekat hodně na drobno.

  • Pavla | 13. 7. 2006 11:39

    Recept vypadá jednoduše, určitě dnes vyzkouším, myslíte, že můžu dát novozélandský špenát, který jsem letos zasadila poprvé a zatím s ním nemám žádné zkušenosti?

  • Ivana Přikrylová | 13. 7. 2006 10:11

    Omlouvám se, zapoměla jsem se k příspěvku podepsat a už jsem ho odklikla.Tak ať nejsem anonymní

  • I | 13. 7. 2006 10:09

    Recept znám, je skvělý teplý i studený. Já ale dělám méně pracnou variantu a to tak, že listové těsto rozválím, dám na plech, potřu špenátovou směsí a navrch dám znovu listové těsto. Po upečení krájím na čtverečky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Listové těsto Špenát Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Dukátové buchtičky "mňam"

Dukátové buchtičky "mňam"

Mazanec z domácí pekárny

Mazanec z domácí pekárny

Buchta Margotka

Buchta Margotka

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Kuřecí prsa obalované v chipsech

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Špenátové placičky se sýrem

Špenátové placičky se sýrem

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Bezlepkový tvarohový mazanec

Bezlepkový tvarohový mazanec

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
18
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Kuřecí prsa s…
17
Pečená řepa s česnekem a fetou
Pečená řepa s česnekem a…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Mecenáš pohřbu Jiřího Krampola (†87) Honza: Policie ho zatkla v baru! Odmítal nástup do vězení

Mecenáš pohřbu Jiřího Krampola (†87) Honza: Policie ho zatkla v baru! Odmítal nástup do vězení

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

  • Recepty.cz
  • Šátečky z listového těsta se špenátem a slaninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact