Červená čočka je bleskově uvařená, bohatá na bílkoviny a vlákninu a skvěle se kombinuje s čerstvou zeleninou a aromatickou zálivkou. Lehký oběd nebo večeře jaksepatří!
RADA: Jak připravit čočku, aby vám chutnala?
RADA: Zkuste i jiné zálivky na salát
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Červená čočka v kokosovém mléce
Čočkový dhál
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím II.
Polévka z hlívy ústřičné
Zapékaná kapusta
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Brokolicovo-bramborové placičky
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Bramborovo-kapustové placičky
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Barevný paprikový salát s cibulí -…
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…