• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát raz dva
Napište svůj komentář k receptu

Salát raz dva

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát raz dva
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vařená rýže
    • nakládaná kukuřice
    • krabí tyčinky
    • vejce
    • 2
      balení tatarská omáčka vaničky
    • cibule
    • citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Rýži uvaříme dle návodu na krabičce, mezitím na jemno nakrájíme cibuli a krabí tyčinky, poté nakrájíme vejce na hrubo. Dáme všechny ingredience do misky a promícháme, nakonec dochutíme citronkou, solí a pepřem. Dáme vychladit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborový salát raz dva z fialových brambor

Bramborový salát raz dva z fialových…

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Makovec raz dva - výborný

Makovec raz dva - výborný

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maky | 16. 4. 2012 20:52

    je to moc dobrý, ten hle recept znám od mé kamarádky z Kavkazu, dělají to na silvestra a je to strašně dobré třeba s čerstvou bagetou.. :-) takže nachápu to hodnocení!

  • Tereza T
    Tereza T | 7. 2. 2011 16:19

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 6. 2. 2011 22:14

    Prosim o upresneni mnozstvi tatarky a to zarazeni by take stalo za zvazeni. "Krabi" tycinky, tatarka, kukurice z plechovky, jak to rict, zdrave to nebude :-D :-D

  • recepty73
    recepty73 | 27. 10. 2010 08:07

    ,,Krabí salát s rýží,,-taky moc dobrý ;-) :-P

  • Věra z DC | 23. 3. 2007 07:41

    Krabí tyčinky jsou opravdu jedlé hned po rozmražení, taky jsem to nemohla pochopit a teď mi tak chutnaj, že musím mít aspoň 3 balíčky pořád k disposici v mrazáku. Jsou to moc dobré a rychlé pomazánky, saláty i polévky a ještě je dochucuji Nori vločkami.

  • Simča Sládková | 22. 3. 2007 20:04

    Ne, krabí tyčinky jsou z tepelně upraveného rybího masa.

  • Jana Kutačová | 22. 3. 2007 20:03

    Krabí tyčinky jsou již tepelně zpracované,takže se po rozmrazení nemusí dále opracovávat.Dají se použít ihned po rozmražen.Já je takhle baštím skoro ještě zmrzlé í:o)

  • Danka Snášelová | 22. 3. 2007 17:05

    Dotaz. Mražené krabí tyčinky tepelně neupravujeme? Krájíme je syrové? Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Předkrmy, chuťovky & svačiny
Pokrmy Chuťovky Saláty Svačina Výjimečný den Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Krabí tyčinky Nakládaná kukuřice Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka Vařená rýže Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Vaječná pomazánka s rukolou

Vaječná pomazánka s rukolou

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Americký koláč s třešněmi a pudingem

Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem

Penne s kuřecím masem, listovým…

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Meruňkové bonbony

Meruňkové bonbony

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

56
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
49
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuskus se zeleninou a…
37
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
36
Porn Star Martini
Porn Star Martini
32
Fazolové pivní párky
Fazolové pivní párky

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Salát norské hospodyňky
Salát norské hospodyňky
Salát od Veru
Salát od Veru
Salát pro dobrou náladu
Salát pro dobrou náladu
Salát Rukola s cherry rajčátky a pomerančem
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Salát s bešamelovou omáčkou
Salát s bešamelovou omáčkou
Salát s bramborami a makrelou
Salát s bramborami a makrelou
  • Recepty.cz
  • Salát raz dva
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact