• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
Napište svůj komentář k receptu

Salát "co lednice dala"

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát "co lednice dala"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Salát
    • 1
      ks ledový salát
    • 6
      ks ředkvička
    • 0,50
      ks okurka salátová
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika (to jsou zbytky)
  • Zálivka
    • 50
      ml bylinkový dressing
    • 50
      ml středozemní dressing (zbytky z lednice)
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (Zott)
    • 2
      kelímek bílý jogurt 1-2 ks po 150g (Albert Bifidus)
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • pepř mletý
    • sůl
    • ocet
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Zálivku smícháme, dochutíme a na chvíli odložíme. Ledový salát natrháme na kousky, ředkvičky nakrájíme na plátky, rajčátka můžeme nechat vcelku (já je přepůlila), okurku na špalíčky, papriky na proužky. V míse promícháme, kdo rád - překape olivovým olejem a zalejeme zálivkou.
2
Dáme vychladit.
3
Poznámka: manžel si to víc připepřil a "přioctil" (já to nemusím). Foto bude přidáno do konce týdne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Nektarinkový salát s mozzarelou

Nektarinkový salát s mozzarelou

Cuketový salát s omáčkou z grilovaných paprik

Cuketový salát s omáčkou z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 30. 5. 2008 09:01

    Taky mám vyzkoušeno, že často bývají lepší výsledky u jídel "co dům dal" - když člověk zapojí fantazii a odvahu.

  • Veronika Lindner | 29. 5. 2008 12:01

    Tak neco podobneho nam delam doma,milujeme ledovy salat.Ta zalivka vypada dobre,urcite ji vyzkousim.Diky za tip.

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 11:42

    O.K.(po česku-jasně,jdem vařit!!!!):)))

  • Jarka O. | 29. 5. 2008 11:26

    Laďko, paní Vilma je ve svých komentářích VŽDY rádobyvtipná, většinou však rýpavá a ironická. Netřeba na její výplody reagovat :-))

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 10:18

    Paní Vilmo,NIKDY NEPOUŽÍVÁM zvadlou zeleninu a okoralé dresinky.Po otevření dresinku by se měly do 3 dnů spotřebovat!!!Protože je různě kombinuju,jsou třeba otevřené i 2 lahvičky,které OKAMŽITĚ spotřebovávám. O zelenině platí totéž.Pokud ji jakkoli upravuju dle plánu (ať už tepelně nebo zastudena) něco mi zbyde a já IHNED spotřebovávám ČERSTVOU zeleninu.Nedělám si skladiště z lednice,nemám ji tak velkou,ale i když se snažím nakoupit jen dle potřeby (na zahrádku jít nemohu,tu nemám),přece jen mi něco občas zbyde.Vám ne? A určitě to neskladuju 14 dní. - Dokonce ani týden!mražák využívám též,ale to snad není třeba vysvětlovat.Dobrá kuchařka by tuto poznámku nenapsala,ani by sem nedala recept na plesnivou zeleninu.Hezký zbytek dne.

  • Vilma Vilhelmová | 29. 5. 2008 09:31

    je nutné používat zvadlou zbylou zeleninu a okoralé dresinky nebo se můžou použít čerstvé suroviny?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Bylinkový dressing Cherry rajčátka Cukr Dijonská hořčice Ledový salát Ocet Okurka salátová Paprika Pepř mletý Ředkvička Středozemní dressing Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Rychlá perníková roláda

Rychlá perníková roláda

Ovarová polévka se zeleninou

Ovarová polévka se zeleninou

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Banánový chlebíček s kokosem

Banánový chlebíček s kokosem

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly

(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

233
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
142
Klatovské závitky / ptáčky / roládky -  po našem
Klatovské závitky /…
122
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
94
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
77
Penne se špenátem
Penne se špenátem

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact