Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelné závitky s mletým masem
Nekynutý koláč s různým ovocem
Kaldoun
Borůvkový (višňový) likér
Ředkvičková pomazánka s okurkami
Batátové bramboráky
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort