Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasické kremrole
Pomazánka z červené řepy II.
Švestkové knedlíky II.
Zapečené těstoviny co dům dal
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Pečená vinná klobása na pivě
Nivová pomazánka s mozzarelou
Bramborovo-dýňové placičky
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake