Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Bramborový salát s olejem
Celerová pomazánka II.
Šumavské těstoviny
Těšínská šoldra
Krém z dýně hókaidó
Okoun na másle a kmínu
Rizoto s hlívou
Čokoládový koláč s blumami
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Zapečená plněná rajčata
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake