Vynikající lehký salátek z různých druhů rajčat, mozzarelly a kaparů ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Jak udržet bazalku déle čerstvou?
Rajčata plněná masem
Mozzarella s bazalkovým pestem
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Žluté řezy se sněhem
Rychlokvašky mého manžela
Kuřecí prsa na citronu
Hovězí na víně se zeleninou
Blesková rýže kari podle Lidušky
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Hustá květáková polévka
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros