• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Sachr dort
Napište svůj komentář k receptu

Sachr dort

autor: Katterinka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sachr dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 120
      g polohrubá mouka
    • 50
      g dětské piškoty
    • marmeláda
    • 200
      g čokoládová poleva
    • máslo
    • 60
      g čokoládový prášek

Postup přípravy receptu

1
Šleháme žloutky se 100 g cukru. Zbytek cukru vyšleháme s bílky. Ke žloutkům přidáme čokoládový prášek s moukou, rozpuštěným máslem, drobečky a nakonec přidáme sníh. Těsto dáme do vymazané formy, a pečeme kolem 180-200 °C asi 40 minut.
2
Po vychladnuti prokrojíme a namažeme marmeládou. Potáhneme čokoládou a necháhme ztuhnout.
3
Poznámka: místo rozpuštěného másla můžeme dát olej.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Smetanový Lotus dort

Smetanový Lotus dort

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • katka lorencova | 4. 7. 2008 17:19

    ja myslim kakaový prasek jako kakao a drobky jsou rodrcené piškoty dětské

  • katka lorencova | 4. 7. 2008 17:19

    ja myslim kakaový prasek jako kakao a drobky jsou rodrcené piškoty dětské

  • Oldřich Gargulák | 25. 5. 2008 21:23

    Kdysi mě u Sachrova nejznámějšího produktu zaujaly dvě věci: že jej expedují na popundeklu a poleva.Ta Poleva si zaslouží velké P.5mm silná vrstva,hořká tak akorát, sladká ne moc ani málo, ale především ta konzistence-ani měkká,ani tvrdá, při krájení se neláme, lze ji překrojit vidličkou a v ústech je to jedna báseň.Múj pokus přiblížit se ideálu najdete na "Sachr dort- poleva"

  • Zdenek Vild | 5. 3. 2008 11:35

    Co to tady plácáte? Kakaový prášek NENÍ v žádném případě čokoládový prášek (s tím jsem se za spoustu let praxe v cukrárně nesetkal) a o drobkách z piškotu (dětských, cukrářských či zbytků piškotového těsta) radši nepřemýšlet.

  • katka lorencova | 1. 10. 2007 17:48

    mužete to zkusit i bez drobecku,nebo i další muj recept na sachr dort.sachr dort II.

  • Gabča | 19. 9. 2007 08:58

    Michale, v ingrediencích je 50 g piškotových drobečků, takže žádný omyl

  • Michal nevřala | 18. 9. 2007 13:32

    drobečky to je nějaký omyl né

  • katka lorencova | 19. 6. 2007 09:00

    to je obyčejné kakao v prášku.

  • Zdena L. | 19. 6. 2007 08:42

    Prosím pěkně co je čokoládový prášek?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Čokoládový prášek Cukr Dětské piškoty Marmeláda Máslo Polohrubá mouka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Zapékaná kapusta

Zapékaná kapusta

Mazané řízky

Mazané řízky

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Kuskus s mletým masem

Kuskus s mletým masem

Zapečené brambory se špenátem a houbami

Zapečené brambory se špenátem a…

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

35
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
14
Langoše II.
Langoše II.
13
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Hanychová a Feuereislová u soudu se Soukupem: Luxus za desítky tisíc!

Hanychová a Feuereislová u soudu se Soukupem: Luxus za desítky tisíc!

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

  • Recepty.cz
  • Sachr dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact