• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sachr dort
Napište svůj komentář k receptu

Sachr dort

autor: Katterinka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sachr dort
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 120
      g polohrubá mouka
    • 50
      g dětské piškoty
    • marmeláda
    • 200
      g čokoládová poleva
    • máslo
    • 60
      g čokoládový prášek

Postup přípravy receptu

1
Šleháme žloutky se 100 g cukru. Zbytek cukru vyšleháme s bílky. Ke žloutkům přidáme čokoládový prášek s moukou, rozpuštěným máslem, drobečky a nakonec přidáme sníh. Těsto dáme do vymazané formy, a pečeme kolem 180-200 °C asi 40 minut.
2
Po vychladnuti prokrojíme a namažeme marmeládou. Potáhneme čokoládou a necháhme ztuhnout.
3
Poznámka: místo rozpuštěného másla můžeme dát olej.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Smetanový Lotus dort

Smetanový Lotus dort

Malinový dort vhodný pro diabetiky (nebo celiaky)

Malinový dort vhodný pro diabetiky …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • katka lorencova | 4. 7. 2008 17:19

    ja myslim kakaový prasek jako kakao a drobky jsou rodrcené piškoty dětské

  • katka lorencova | 4. 7. 2008 17:19

    ja myslim kakaový prasek jako kakao a drobky jsou rodrcené piškoty dětské

  • Oldřich Gargulák | 25. 5. 2008 21:23

    Kdysi mě u Sachrova nejznámějšího produktu zaujaly dvě věci: že jej expedují na popundeklu a poleva.Ta Poleva si zaslouží velké P.5mm silná vrstva,hořká tak akorát, sladká ne moc ani málo, ale především ta konzistence-ani měkká,ani tvrdá, při krájení se neláme, lze ji překrojit vidličkou a v ústech je to jedna báseň.Múj pokus přiblížit se ideálu najdete na "Sachr dort- poleva"

  • Zdenek Vild | 5. 3. 2008 11:35

    Co to tady plácáte? Kakaový prášek NENÍ v žádném případě čokoládový prášek (s tím jsem se za spoustu let praxe v cukrárně nesetkal) a o drobkách z piškotu (dětských, cukrářských či zbytků piškotového těsta) radši nepřemýšlet.

  • katka lorencova | 1. 10. 2007 17:48

    mužete to zkusit i bez drobecku,nebo i další muj recept na sachr dort.sachr dort II.

  • Gabča | 19. 9. 2007 08:58

    Michale, v ingrediencích je 50 g piškotových drobečků, takže žádný omyl

  • Michal nevřala | 18. 9. 2007 13:32

    drobečky to je nějaký omyl né

  • katka lorencova | 19. 6. 2007 09:00

    to je obyčejné kakao v prášku.

  • Zdena L. | 19. 6. 2007 08:42

    Prosím pěkně co je čokoládový prášek?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Čokoládový prášek Cukr Dětské piškoty Marmeláda Máslo Polohrubá mouka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Bublanina II.

Bublanina II.

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Domácí lučina

Domácí lučina

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Buřty na pivu

Buřty na pivu

Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co se rozdělí na dvě vrstvy sám

Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
20
Steak s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
18
Steak s houbovým přelivem
Steak s houbovým přelivem
15
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Krásná Zrádkyně Nicole: Bude svatba!

Krásná Zrádkyně Nicole: Bude svatba!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Sachr dort
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact