• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rýžový pilaf
Napište svůj komentář k receptu

Rýžový pilaf

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rýžový pilaf
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek rýže
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kardamom
    • 1
      špetka koriandr
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka skořice
    • 1
      ks badyán
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      špetka římský kmín
    • 3
      ks nové koření kuličky
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks mrkev
    • 250
      g houby čerstvé nebo sušené
    • 1
      šálek bílé víno

Postup přípravy receptu

1
Zpěníme cibulku, přidáme skořici a papriku, chvílí opékáme (pozor, aby se paprika nepřepálila!), zasypeme syrovou rýží, přidáme ostatní koření a dusíme doměkka.
2
Zvlášť na oleji osmažíme pórek, sušené či čerstvé houby a mrkev, podlijeme bílým vínem a podusíme. Vmícháme do uvařené rýžové směsi.
3
Podáváme se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

Pilavli kuzu kavurma, jehněčí pilaf

kuřecí pilaf s kari

kuřecí pilaf s kari

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Agata Maslowa
    Agata Maslowa | 8. 8. 2014 20:57

    Zkoušela jsem (bez použití kardamomu, badyánu a koriandru - ty jsme neměli doma) a moc mi chutnalo :-) Akorát mi v receptu chybí sůl, tak jsem ji tam dle vlastního uvážení dala ;)

  • Hoanzo | 5. 3. 2014 02:20

    ZKUTEČNĚ JE TO TROCHU 'DIVOČINA'...ale když může mít Eliška ráda divočinu,tak proč ne my? .. :-\

  • Husice | 10. 7. 2013 15:18

    a už jste to zkoušela nebo kritizujete jelikož to PŘEDPOKLÁDÁTE??? :-!

  • Jindra1960 | 3. 12. 2012 10:41

    Tolik koření (přidáme ostatní koření) do jednoho "hrnce" způsobí, že vlastně cítím jen to koření. Bez ohledu na špetkové množství. Nehledě na absolutně vzájemnou neslučitelnost některých těch koření Chuť jídla je jaksi potlačena :-! :-(

  • Vlasta Novák | 18. 7. 2012 09:39

    Dobrý den, opraveno dle staré verze webu. Díky

  • HelenaPa | 18. 7. 2012 08:03

    V receptu chybí základní ingredience - rýže.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Rýže
Pokrmy Z rýže Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Bílé víno Bobkový list Cibule Houby Kardamom Kmín Koriandr Mrkev Nové koření Olej Pepř mletý Pórek Římský kmín Rýže Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Černé trubičky

Černé trubičky

Tvarohové koláče

Tvarohové koláče

Vepřová pečeně Robert

Vepřová pečeně Robert

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Meruňkové smoothie

Meruňkové smoothie

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

127
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
82
Vanilkové mini bábovky
Vanilkové mini bábovky
69
Kořeněné cuketové pickles
Kořeněné cuketové pickles
41
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Tmavé housky pro domácí…
35
Hříšný čokoládový koláč
Hříšný čokoládový koláč

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Další doporučené recepty:

Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s ovocem
Rýžový nákyp s ovocem
Rýžový nákyp se skořicí a švestkami
Rýžový nákyp se skořicí a švestkami
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát / příloha
Rýžový salát s kuřecím
Rýžový salát s kuřecím
Rýžový salát s kuřecím masem
Rýžový salát s kuřecím masem
  • Recepty.cz
  • Rýžový pilaf
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact