• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Rýžový nákyp s ovesnými vločkami
Napište svůj komentář k receptu

Rýžový nákyp s ovesnými vločkami

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Rýžový nákyp s ovesnými vločkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g rýže
    • 100
      g ovesné vločky
    • 1
      l mléko
    • 100
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      ks vanilkový cukr
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Z rýže, vloček a mléka uvaříme hustou kaši. Máslo, cukr, vanilkové cukry a žloutky ušleháme do pěny, z bílků ušleháme sníh.
2
Do vychladlé kaše zamícháme máslovou hmotu a sníh. Přendáme do zapékací mísy a pečeme v trobě zhruba 30 minut asi na 150 °C.
3
Podáváme s kompotem, popř. ještě před upečením můžeme do hmoty zamíchat na kousky nakrájené libovolné ovoce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dominia | 4. 5. 2012 19:20

    Ivana S. Velice dobré, napadlo mně přidat ještě hrozinky a zkusila jsem zavařené višně v rumu, ještě je to horké a už je toho jen půl, obávám se, že uležet se nestihne.

  • Mirka P. | 2. 10. 2009 18:37

    S půlkami švestek a kousky jablek moc dobré!

  • Kristyna Novotna | 5. 4. 2008 12:31

    Recept je vyborny. Kdyz jsem to jedna prvni den, zdalo se mi, ze je tam opravdu moc cukru. Ale druhy den se mi to zdalo akorat a lepsi. Doporucuji nechat ulezet

  • Hanka | 9. 1. 2008 22:27

    Já jsem také dělávala rýžovo-ovesný nákyp. Manžel ho miloval. Do směsi jsem zapékala předem uvařené oloupané mandle, kompotové švestky a sušené švestky. Nebo sušené a kompotové merunky. Je to pak sváteční. A přidat jdou též vařené jáhly.

  • Pavla | 27. 12. 2006 23:27

    dekuji za recept,uz jsem ho delala a byl skvely,zitra budu delat zase,ale tentokrat dam mene cukru,pro nas byl dost sladky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Mléko Moučkový cukr Ovesné vločky Rýže Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím II.

Halušky se zelím II.

Rychlá hrachová polévka

Rychlá hrachová polévka

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

93
Dýňová tortila
Dýňová tortila
79
Máslové řízky
Máslové řízky
79
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
50
Klasické lečo
Klasické lečo
39
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Legenda Ozzy Osbourne (†76): Příčina smrti odhalena!

Legenda Ozzy Osbourne (†76): Příčina smrti odhalena!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Rýžový nákyp s ovesnými vločkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact